Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Ви – нам, ми – вам. Не забувайте, що реклама – то двигун прогресу!

НОВИНИ, Події 01.06.2018

Шановні читачі! Шановні рекламодавці! Нагадуємо, що сайт газети “ТВ Всесвіт” з кожним днем впевнено набирає популярність. Для вас це прекрасна можливість тримати надійного бізнес-партнера: опублікувати важливу інформацію та розвинути власну справу.

На користь реклами можна привести деякі аргументи.

Реклама інформує, а це допомагає споживачам робити вибір. У сучасній – мінливій та складній – економіці у споживача існує гостра потреба в близькому знайомстві з новими фірмами і товарами. Та й як по-іншому клієнт взнає, що ви щось продаєте? Ну не на стовпах же оголошення розклеювати! ЗМІ – оптимальний варіант. Тут вам прийдуть на допомогу кваліфіковані спеціалісти.

А ще реклама є силою, яка підтримує конкуренцію, а, отже, схильна послабляти монопольну владу. А де немає монополії, там більш прийнятні ціни!

Є й докази проти реклами, основний із яких – реклама все-таки більше переконує, ніж інформує. Але на це вже у кожного своя голова на плечах. Будьте уважні! Купуйте лише те, що вам потрібно, а ми будемо намагатися зібрати для вас якомога більше інформації!

Переваги розміщення реклами та оголошень на сайті газети “ТВ Всесвіт” очевидні.

Свою рекламу ви можете розмістити у найбільш вигідному місці нашого сайту, на стільки часу, скільки вам заманеться, і за цілком прийнятною ціною.

Якщо у вас оголошення приватного характеру, воно взагалі коштує смішну суму – 5 гривень на тиждень. Крім того, подавач оголошення не обмежується певною кількістю друкованих знаків, як це є у паперовому виданні: приймаються оголошення будь-якого розумного обсягу з фотографіями предмета продажу, що значно підвищує його привабливість.

По-третє, оплатити оголошення, розміщені на сайті нашої газети, просто і зручно: вітаються всі форми онлайн-оплати, включаючи Приват24, а на сайті є докладна покрокова інструкція.

По-четверте, оголошення та реклама на сайті оновлюються щодня, а не раз на тиждень. Незначна за часом затримка публікації пов’язана тільки з модерацією, щоб виключити неточності й перекручування змісту.

Звертайтеся! Ми чекаємо на вас! Ми цінуємо кожного клієнта, залишайтеся з нами!

Редакція газети «ТВ Всесвіт»

Нагадаємо: А ти вже подав оголошення до vsesvit-news.info?

А ты уже подал объявление на сайте vsesvit-news.info?

    

1369 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4