Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

А ти вже подав оголошення до vsesvit-news.info?

Економіка, НОВИНИ, Події 20.05.2018

Шановні читачі! Шановні рекламодавці! Нагадуємо вам, що інтернет-ЗМІ з кожним роком розширюють свої можливості і аудиторію. І зовсім не далеким видається той момент, коли медіаконтент і вся реклама переміститься в Мережу. Новий сайт газети “ТВ Всесвіт” стартував у січні нинішнього року і з кожним днем впевнено набирає популярність. А для вас це прекрасна можливість опублікувати важливу інформацію.

Ми завершили акцію, яка надавала нашим рекламодавцям і авторам приватних оголошень можливість розмістити безкоштовне оголошення в газеті за умови подачі оголошення на сайт. Але завершення акції не обмежує вашої можливості користуватися інтернетом з вигодою для себе. Переваги розміщення оголошень на сайті газети “ТВ Всесвіт” очевидні.

По-перше, оголошення коштує набагато дешевше – всього 5 гривень.

По-друге, подавач оголошення не обмежується певною кількістю друкованих знаків: приймаються оголошення будь-якого розумного обсягу з фотографіями предмета продажу, що значно підвищує привабливість оголошення.

По-третє, оплатити оголошення, розміщене на сайті нашої газети, просто і зручно: вітаються всі форми онлайн-оплати, включаючи Приват24, а на сайті є докладна покрокова інструкція для оплати оголошення.

По-четверте, оголошення на сайті оновлюються щодня, а не раз на тиждень. Незначна за часом затримка публікації пов’язана тільки з модерацією, щоб виключити неточності й перекручування змісту.

Звертайтеся! Ми чекаємо на вас на нашому сайті!

Колектив редакції газети “ТВ Всесвіт”

Читайте також: А ты уже подал объявление на сайте vsesvit-news.info?

      

1677 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4