Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Відкритий лист мешканців мікрорайону Гілея-Дроздівка м. Первомайська Миколаївської області до Президента України, керівництва Укрпошти, АТ Ощадбанк

Економіка, НОВИНИ, Події 20.07.2018

Ми, мешканці мікрорайону Гілея, уважно прочитали в газеті «Вісник Первомайська» (№53 від 14.07.2018) Ваші відповіді на лист міського голови Л.Дромашко та запит депутата міськради О.Гейленка щодо закриття відділення поштового зв’язку №4 і відділення № 10014/0126 АТ «Ощадбанк».

Ми зрозуміли, що основною метою діяльності цих закладів є зростання доходів та недопущення збитковості, а не охоплення людей якісними та зручними послугами. Але якщо одне з відділень є збитковим, то інші – прибуткові, і все це врегульовується загальними підсумками діяльності підприємства.

Наші пенсіонери – це люди, які дуже дисципліновані. Вони своєчасно і повністю оплачують свої комунальні платежі. Але тепер в нашому віддаленому мікрорайоні ніде оплатити послуги, бо одночасно планується закриття відділень Ощадбанку і пошти. Багато людей похилого віку не в змозі подолати дорогу в тісних і переповнених маршрутках – здоров’я не дозволяє, та й пільгового проїзду для пенсіонерів нашого мікрорайону фактично не існує (він лише на папері). Пішки піти старим людям нереально, тому що відстань до найближчого пункту оплати складає 6-8 км через поле. Пенсіонери похилого віку не мають змоги ані купити комп’ютери, ані опанувати онлайн-платежі. Але це ВОНИ побудували могутню і багату державу, яку уже 27 років поспіль «розбудовують» можновладці по своїх кишенях, очолюючи рейтинги світових мільярдерів.

Наші пенсіонери, як і всі мешканці мікрорайону, заслуговують і мають право на отримання зручних і доступних послуг від усіх обслуговуючих підприємств своєї держави. До того ж, якщо звернутися до положень Конституції України (ст. 22), то попередні права людини, громадянина не повинні погіршуватись, в тому числи і в сфері обслуговування. За що тоді воюють наші сини? За краще життя людей чи за що?

Ми дуже жалкуємо, що ми стали злиденними і збитковими, адже в нашому прекрасному місті за часи незалежності України зникли з лиця землі найбільший в СНД м’ясокомбінат, цукровий завод, птахокомбінат, консервний завод і завод будівельних матеріалів, ледве жевріють завод «Фрегат», та «Бриг», закриті 8 дитячих садочків, а не відкрито жодного. Мабуть, щось не так зі справами менеджменту в нашій країні?

Сподіваємося на позитивне вирішення нагальних для нас питань.

Відкритий лист ухвалено на зборах мешканців мікрорайону Гілея-Дроздівка м. Первомайська Миколаївської області 19.07.2018р.

Нагадаємо: Почали Укрпоштою, закінчили Правим сектором

   

1465 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4