Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Вдруге поспіль чемпіони!

НОВИНИ, ПУБЛІКАЦІЇ, Спорт, Спорт 01.11.2018

МФК «Первомайськ» знову завоював «золото» першості області

Прогнозовано, але від того не менш очікувано, здобув нове, друге поспіль, чемпіонство на теренах області МФК «Первомайськ». У фіналі, місце проведення якого все ніяк не могли визначити, «містяни» зустрілися з новоодеським «Люкс-Агро». З цим колективом первомайці вже зустрічалися у фіналі кубку області. І перемогли. Перемогли і цього разу.

МФК «Первомайськ» – «Люкс-Агро» (Нова Одеса) – 4: 1. Арбітри: Л. Ізбаш, А. Зевакін, А. Щирський. Спостерігач арбітражу: П. Винарський (всі – Миколаїв). Голи: Рябченко (45), Сторубльовцев (56, 88), Шиманець (60, автогол), Шпартко (77). Попередження: Сторубльовцев (70), Морозов (76), Ярчук (86) – МФК «Первомайськ».

З перших хвилин Первомайськ заволодів територіальною перевагою, гра йшла на половині поля «Люкс-Агро», що почав матч в меншості. Номінальні господарі поля пресингували, Нова Одеса атакувала рідко, але небезпечно. Ближче до середини тайму гра розтягнулася на все поле, команди швидко переміщалися від одних воріт до інших. Першими рахунок у матчі відкрили первомайці, але з положення «поза грою». Через кілька хвилин команда повторила спробу, але вже за всіма правилами: на 45 хвилині м’яч «у роздягальню» забив Євген Рябченко.

На початку другого тайму Валерій Сторубльовцев точним ударом подвоїв перевагу МФК «Первомайськ». На це «Люкс-Агро» відповів атакою, яку взяттям власних воріт на 60 хвилині матчу завершив Кирило Шиманець. За кілька хвилин «Люкс-Агро» знову змусили понервувати вболівальників первомайської команди, але Руслан Дум’як не влучив у порожній кут воріт з кількох метрів. Гра стала жорсткішою, команди по черзі створювали атаки, м’яч в центрі поля не затримувався. На 77 хвилині захисник МФК «Первомайськ» Віталій Шпартко потужним ударом практично з середини половини поля відправив м’яч в правий верхній кут воріт. Це шедевральний гол, вартий фіналу. Перед фінальним свистком Валерій Сторубльовцев, обігравши голкіпера, забив завершальний м’яч в сітку воріт «Люкс-Агро», оформлюючи дубль і беззаперечну перемогу МФК «Первомайськ».

«Хай там як, але хвилювався дуже», – зізнався після матчу головний тренер МФК «Первомайськ» Микола Флакей. А ще додав – перемога попри рахунок не була легкою:

«Пік нашої форми припав на серпень-вересень. У жовтні ми вже, на жаль, втратили цей тонус, тому що дуже багато ігор. Доводилося грати по три гри три дні поспіль: першість міста (Миколаєва, де грають більшість футболістів «містян» у складі «Воронівки», «Варварівки» та ін. – ред.), області та України. Тому фізично вже трохи підсіли, плюс ще фінансові проблеми, які виникли в кінці року.

По сьогоднішній грі теж виходить, що в четвер грали фінал Кубка міста, сьогодні – фінал області і завтра першість України. Це дійсно дуже важко. Тому хочу сказати велике спасибі, що виграли. Я вважаю, що наша команда була сильнішою, але, тим не менш, Нова Одеса показала хорошу гру. Клас гри у них був нічим не гірше нашого, за певних обставин, забили б вони другий м’яч, коли у них був момент і вихід один на один, то ніхто не знає, як би могла ця гра закінчитися. Велике спасибі хочу сказати і їм, і команді, нашому мерові, депутатам, які підтримали нас і всім, хто допоміг фінансово. Дякую всім і, слава Богу, що ми стали чемпіонами вдруге».

Отже, тепер МФК «Первомайськ» знову, вже втретє, зіграє з новоодеським колективом, але вже у матчі за Суперкубок області. Цим матчем «містяни» підсумують спортивний сезон, який попри усі негаразди – став тріумфальним!

Володимир Галузінський

Читайте также: В стыковом матче МФК «Первомайск» минимально обыграл «Агролидер»

 

997 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4