Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську дітям розповіли про те, як боротися із шкідливими звичками (фото)

НОВИНИ, Суспільство 18.12.2018

Не таємниця, що чимало підлітків хоча б раз пробували курити. Здавалося б, що тут такого: багато дорослих палять… Але варто батькам знайти у кишені сина чи доньки пачку цигарок, і серйозної розмови не уникнути, адже тато й мама розуміють, що паління — дуже шкідлива звичка, а підлітки не сприймають її всерйоз, і даремно.

Паління, вживання наркотиків і алкоголю назвали шкідливими звичками тому, що вони дуже небезпечні для здоров’я, а особливо для молодого організму. Речовини, що входять до їхнього складу, включаються у ланцюжок обміну речовин людського організму. Людина опиняється у так званій нікотиновій (алкогольній, наркотичній) залежності і вже не може обходитися без регулярного вживання цих отрут. Тому так складно позбутися подібних звичок, що найчастіше переходять у хворобу (алкоголізм і наркоманію).

Негативному впливу на здоров’я та боротьбі зі шкідливими звичками була присвячена зустріч 12 грудня у Первомайському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, вихованців центру та працівників управління у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, поліції, студентів Університету сучасних знань.

З метою запобігання розповсюдження шкідливих звичок серед вихованців центру, в межах діяльності виїзного опорного профілактичного пункту управління у справах дітей, діти побачили відео-сюжети про вплив шкідливих звичок на організм людини, познайомилися з кримінальною відповідальністю за скоєння правопорушень та злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів та за інші злочини проти здоров’я населення. Зацікавленість викликала розповідь працівника поліції про діяльність органів правопорядку та вступу до їх лав.

Будемо сподіватися, що діти переконалися у шкідливості паління, вживання алкоголю, наркотичних засобів та сформували негативне ставлення до цих згубних звичок, повідомляють в Управлінні у справах дітей Первомайської міської ради

Читайте також:На Миколаївщині запроваджують унікальний проект – «Електронний підручник»

  

684 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4