Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Сьогодні у Первомайську сталося вбивство

НОВИНИ, Події 19.02.2018

Первомайські поліцейські затримали зловмисника, який на ґрунті ревнощів забив до смерті колишнього чоловіка своєї співмешканки.

Близько 5 години ранку 19 лютого до Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території домоволодіння, розташованого по вул. Шкільній у м. Первомайську, від отриманих чисельних тілесних ушкоджень помер 38-річний місцевий мешканець.

Коли ж правоохоронці почали з’ясовувати обставини події, виявилось, що померлий чоловік є колишнім співмешканцем 41-річної місцевої мешканки, яка з весни минулого року мешкає з іншим, 35-річним місцевим мешканцем. Та, розійшовшись, колишні співмешканці підтримували дружні стосунки і спілкувались між собою, що сильно дратувало нового чоловіка жінки. На ґрунті ревнощів між чоловіками постійно виникали конфліктні ситуації, та остання їхня сварка, підігріта спиртними напоями, закінчилась смертю одного з них.

Так, напередодні чоловік відпочивав в гостях у свого приятеля, а його дружина покликала до себе додому свого колишнього. Коли ж чоловік повернувся вночі додому та побачив їх разом на подвір’ї домоволодіння, одразу накинувся на суперника та почав бити його руками і ногами по різним частинам тіла, не зупинившись, навіть коли останній впав на землю, а навпаки – продовжив бити його по голові. Жінка намагалась зупинити ревнивця, але їй це не вдалось. Побачивши, що суперник не рухається, та зрозумівши, що накоїв, чоловік втік.

Від отриманих чисельних тілесних ушкоджень постраждалий помер на місці. Упродовж декількох годин поліцейські по гарячих слідах встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчими Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 України та проводиться розслідування. За умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, зловмиснику загрожує до десяти років ув’язнення. Тривають слідчі дії.

Наразі у місцевій прокуратурі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненому злочині та обрання стосовно нього міри запобіжного заходу, повідомляє Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Читайте також: Охоронці Первомайськдизельмаша затримали рецидивіста, який напав на нашу землячку, а раніше – пограбував магазин

 

1333 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4