Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Охоронці Первомайськдизельмаша затримали рецидивіста, який напав на нашу землячку, а раніше – пограбував магазин

НОВИНИ, Події 17.02.2018

15 лютого, близько 23:20, до Первомайського відділу поліції зателефонував охоронець одного із підприємств міста та повідомив, що декілька хвилин тому до нього по допомогу звернулась налякана жінка. Місцева мешканка розповіла, що її наздогнав невідомий чоловік, який, погрожуючи ножем, вдарив її та відібрав мобільний телефон. Потерпіла також розповіла, що їй вдалось втекти від нападника, але той, продовжуючи переслідування, вимагав віддати йому гроші.

Під час розмови потерпілої з охоронцем до прохідної установи підійшов невідомий чоловік, на якого жінка крадькома вказала, що це і є нападник, повідомляє Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Не розгубившись, охоронець почав з ним розмову і намагався його відволікти й утримати біля себе. Але той намагався втекти. Та чоловік разом зі своїм напарником затримали його до приїзду поліцейських.

Оперуповноважені кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний мешканець іншої області, який у січні звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння аналогічних злочинів. З’ясовано, що у Первомайськ він приїхав до свого знайомого, в якого мешкав протягом двох тижнів. Молодик затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Поліцейські вилучили мобільний телефон, який нападник відібрав у потерпілої, та ніж, яким він їй погрожував.

Встановлено, що затриманий причетний до скоєння розбійного нападу, про який повідомлялось за декілька днів до цього випадку, жертвою якого стала продавець одного із місцевих магазинів. Тоді зловмисник, також погрожуючи ножем, забрав із каси грошові кошти у сумі 300 гривень. Потерпіла впізнала у затриманому свого кривдника.

Слідчими Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розслідуються кримінальні провадження, розпочаті за ознаками ч.ч.2, 3 ст. 187 КК України «Розбій». За вчинені злочини зловмисникові загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

За узгодженням із прокуратурою затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Поліцейські виражають вдячність охоронцям ТДВ «Первомайськдизельмаш» за проявлену мужність і сміливість у затриманні небезпечного злочинця.

Первомайським відділом поліції перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Первомайського району та Миколаївської області у зв’язку з чим правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви стали жертвами протиправних дій вказаного на фото чоловіка, або володієте інформацією, корисною для слідства, повідомте до Первомайського відділу поліції за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 29, тел.: (05161) 7-52-02, 102.

Читайте також: Вчора я придбала «толбухінський» хліб з гострими дерев’яними трісками всередині – Давидова

 

1083 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4