Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Петиція за визнання Путіна злочинцем набрала майже мільйон підписів за 6 днів

НОВИНИ, Події, Політика 21.03.2022

Петиція за визнання президента країни-агресора злочинцем набрала майже мільйон підписів на незалежній інтернаціональній платформі. Про що саме йдеться, читайте.

Мільйони людей є членами Спільноти Avaaz — найбільшого в історії глобального мережевого руху, який дає людям по всьому світу можливість впливати на процес ухвалення рішень у політиці. Кожен тиждень у кожній країні світу мільйони людей із різних прошарків суспільства за допомогою Авааз беруть участь у прийнятті рішень з найважливіших глобальних питань: від боротьби з коррупцією та бідності до вирішення конфліктів і боротьби зі зміною клімату, пише Гард.City.

У петиції йдеться:

«Поки перелякані матері й діти тікають від бомб і куль, Путін здійснює найвищий міжнародний злочин — агресію — прямо на наших очах. Є потужний спосіб притягнути його до відповідальності: новий трибунал у Нюрнберзькому стилі, щоб особисто його переслідувати за цей огидний вчинок».

Петицію створили 14 березня, лише за 6 днів її підписали майже мільйон людей з усіх куточків світу.

У зверненні до світових лідерів автори петиції зазначають:

«Як громадяни з усього світу, ми терміново закликаємо вас притягнути Путіна та його спільників до особистої відповідальності за їхнє незаконне вторгнення в Україну шляхом створення нового Спеціального трибуналу для покарання за злочин агресії. Ми також закликаємо вас повністю підтримати окреме розслідування Міжнародного кримінального суду щодо ймовірних воєнних злочинів і злочинів проти людства в Україні. Без такої відповідальності ніколи не буде миру — ми розраховуємо на вас».

Підписати петицію можна за посиланням.

Читайте також: Чому в медіа немає і не має бути «всієї правди» про війну

14333 всього переглядів, 4 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4