Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайці обурені закриттям відділень «Укрпошти»

НОВИНИ, Події 12.07.2018

 

Мало того – обурення мешканців підтримав сам Президент України Петро Порошенко. Далі – докладніше.

Нагадаємо: Поштова реформа: листоноша завжди стукає двічі … якщо дійде до дверей

Як виявилося, раніше був опублікований ще не увесь список скорочень. Тож сьогодні, 12 липня, о 15:00, на автодорозі Н-24 «Миколаїв-Благовіщенське» близько 70 осіб перекрили автомобільний рух, перетинаючи проїжджу частину дороги по пішохідному переходу на вул. Миколи Вінграновського в м. Первомайськ, повідомляють із поліції Миколаївської області. Вимога протестувальників – вирішення питання щодо незакриття поштового відділення «Укрпошти» у мкр Богопіль.

Охорону публічного порядку на місці події здійснювали співробітники Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області.

Первомайці зі своєю акцією були не одинокими настільки, що хвиля обурення докотилася аж до Президента.

Нагадаємо: утримання відділень у селах з населенням менше 2000 осіб, за підрахунками керівництва “Укрпошти”,  є економічно невигідним.

Ось що написав з цього приводу пан Порошенко в своєму Фейсбуці:

«Підтримую обурення мешканців сільської місцевості заявою Укрпошта про скорочення відділень в селах та намір припинити виплату пенсій. Вважаю це категорично неприйнятним!

Державні підприємства мають виконувати певні соціальні функції. Я залюбки підтримаю будь-які ініціативи, які підвищують ефективність діяльності державних підприємств, але вважаю категорично неприйнятним, коли вони виймають останні копійки з кишені пенсіонера.

Закликав Міністра соціальної політики, Міністра інфраструктури, в.о. гендиректра «Укрпошти» та Голову правління Пенсійного фонду знайти компроміс – іншу модель, яку введуть в дію за рішенням Уряду, а поки система має працюватиме у звичному для населення режимі».

Новини від  “Укрпошти” також розглядали на сесії міськради. Читайте тут: Градус рос, маразм крепчал. На сессии горсовета

  

1060 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4