Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайські театрали забрали усі нагороди фестивалю “Золотий лелека”

Мистецтво, НОВИНИ, Освіта 04.07.2018

з 25 червня по 02 липня 2018 року в курортній зоні селища Рибаківка Миколаївської області відбулася найочікуваніша подія цього літа – ХХІ Міжнародний фестиваль дитячої творчості «Золотий лелека».

Для учасників фестивалю пройшли відбіркові тури за номінаціями, цікаві розважальні заходи, конкурс фігур на піску, виставка робіт учасників фестивалю, майстер-класи з хореографії від Григорія Чапкіса й конкурс на Кубок Григорія Чапкіса, видатних митців української естради, членів всеукраїнської спілки майстрів, Союзу художників України. Під час фестивалю – працювала Міжнародна школа «Академія педагогічної творчості» для педагогів з різних куточків світу за участю Національної академії наук України з майстер-класами від видатних освітян України та зарубіжжя. Родзинками цьогорічного фестивалю став патріотичний концерт до Дня Конституції України за участі зірок української естради та гала-концерт учасників фестивалю.

У складі журі були- відомі діячі мистецтв, заслужені майстри, заслужені і народні артисти України. Серед гостей фестивалю: Народні артисти України Григорій Чапкіс, Наталя Бучинська, Заслужений артист України Андрій Князь, Міла Нітіч, дует «Анна-Марія», учасники телепроектів «Голос країни» Наталія Гордієнко, Ірина Островська, Олег Дацко.

На цьому заході побували і первомайці.  Для глядачів і журі вихованці драматичного гуртка”Atoms” підготували дві театралізовані постановки – “Не їжак” та “З тобою все покінчено назавжди” і сольні номери: Тетяни Остапенко – вірш “Я таке дерево” (автор Григорій Поженян) та твір Івана Франка з циклу “Веснянки”, Даши Паланюк – “Дикі образи дикобраза” (автор Ірен Роздобудько), Лізи Колісніченко – “Як намалювати птаху” (автор Жак Превер). Номери характерні, андеграундові, складні, а тому юні артисти з Первомайська, безумовно, заслужили і овації глядачів, і високі оцінки журі.

Тетяна Остапенко

Тетянка Остапенко з групою підтримки

Зразковий художній колектив драматичний гурток “Atoms” виборов два 1-их місця, Тетяна Остапенко( 2 категорія)- Гран-прі, Колісніченко Єлізавета (3 категорія)-Гран-прі, Паланюк Дар’я ( 1 категорія) – 1 місце. Вітаємо талановиту молодь та їх творчого наставника і бажаємо успіхів на творчому шляху!

Фото: Ірина Остапенко

Чиайте також: Про роботу табору «Віночок» ЗОШ № 5. З дитячої сторінки «ТВ Всесвіт»

 

    

1156 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4