Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Про роботу табору «Віночок» ЗОШ № 5. З дитячої сторінки «ТВ Всесвіт»

НОВИНИ, Освіта 02.07.2018

Літо – пора канікул, коли дітвора забуває про навчання та насолоджується сонячними днями. Всі проводять вільний час в компанії друзів, на річках та морях. Літо дає змогу гарно відпочити та загартувати організм на цілий рік вперед. А всім батькам хочеться, щоб літо їхнє чадо провело з користю. Не завжди вдається вивезти дитину за межі міста, а школа – вона ж зовсім поруч…

З 1 до 20 червня в Первомайській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 працював пришкільний табір відпочинку «Віночок», який очолювала Оксана Євгенівна Сидоренко. У таборі відпочили 182 дитини, серед яких були учні як школи № 5, так і школи № 4.

Життя в таборі проходило цікаво завдяки досвідченим педагогам – вчителям школи – і організатору з виховної роботи в таборі Ользі Ігорівні Мещеряковій.

Програма табору була дуже насичена. Кожен день – розписаний по хвилинах, тому нудьгувати не доводилося. Свята, ігри, розваги, змагання, захопливі тестування за допомогою програми Plikers, квести з використанням QR-кодів та екскурсії робили відпочинок в таборі цікавим, про що свідчать відгуки дітей та батьків:

– Я з першого класу відвідую шкільний табір, і з кожним роком в таборі стає все краще і цікавіше. Ми граємо, гуляємо, змагаємося, приймаємо сонячні та повітряні ванни… – Анна, 10 років.

– Мені подобається ходити в табір, тому що я знайшов багато друзів. А ще тут смачно годують. Мені сподобалися всі заходи. Особливо запам’яталися походи на кондитерську фабрику «Надія» і на швейну фабрику… – Максим, 9 років.

– Мені дуже подобається ходити в табір. Тут у мене з’явилися нові друзі. Я звикла вставати раніше. Добре, що в таборі ми робимо зарядку, це зміцнює тіло і дух. Ще мені подобається ходити з загоном на різні заходи. Це дуже цікаво і весело! Добре, що є річний шкільний табір! – Марія, 9 років.

– У минулому році ми вперше відправили своїх чад в табір. Як і всі батьки, страшно хвилювалися… Як виявилося, зовсім даремно. Кожен день діти приходили додому веселі, здорові, ситі, втомлені від заходів, але дуже щасливі. І коли тобі кажуть, що треба лягати спати, тому що до завтра треба гарненько відпочити, тому що знову обіцяли насичений день – це в наш час багато чого варте!.. – Т. Л. Діордіященко.

Читайте також: Хто, куди і за скільки поїде відпочивати із Первомайська. Опитування

  

1050 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4