Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Перемогли «торпедівців», «Ворсклу» і навіть «Дальник»

НОВИНИ, Спорт, Суспільство 08.11.2018

Первомайські юні футболісти чемпіонами повернулися з Всеукраїнських змагань

З 1 до 4 листопада у Миколаєві пройшов турнір з футболу, присвячений 110-річчю Миколаївського футболу серед команд юнаків 2008 року народження. Первомайськ в цьому турнірі представляла збірна, складена з гравців міських команд ДЮСШ ім. Тофана і «Дербі-Цитадель». Тренер збірної команди – Олексій Доценко.

У турнірі брали участь ще 15 команд з Одеси, Миколаєва, Херсона, Полтави, Одеської та Миколаївської областей. Не програвши на турнірі жодної гри, збірна команда Первомайська посіла I місце.

Фінальна зустріч пройшла в останній день турніру. Програючи по ходу поєдинку з рахунком 0: 1, первомайські футболісти все-таки змогли знайти в собі сили відігратися і вирвати перемогу в другій половині матчу. Голи забили Вадим Починок і Дмитро Цимбалюк з пенальті. Гідно і ефективно виглядали протягом усього турніру Вадим Починок, Ярослав Василевський, Андрій Луданов, Олексій Кучеренко, Костянтин Якубець, Кирило Гонтарук, Іван Щербаченко, Тимур Задорожний, Максим Осітковскій, Олексій Суржиков, Назар Шабельник. Кращим гравцем команди став Дмитро Цимбалюк. Кращим півзахисником всього турніру організаторами змагань визнаний капітан первомайської команди Денис Рибак. За перше місце команда Первомайська була нагороджена Кубком, медалями, грамотами.

Треба сказати, що перемога стала можливою завдяки тому, що в даний час в цій юнацькій команді зібралися здібні і майстерні хлопці, яким по плечу вирішувати будь-які футбольні задачі.

Результати ігор збірної команди Первомайська:

збірна Первомайська – «Стелс» (Херсон) 9:0;

«Ворскла» -2 (Полтава) – збірна Первомайська 0:4;

збірна Первомайська – «Чорноморець» (Одеса) 1:0;

Півфінали:

«Торпедо» (Миколаїв) – збірна Первомайська 1:2;

«Дальник» (Одеська обл.) – «Ворскла» (Полтава) 2:0.

Фінал:

«Дальник» (Одеська обл.) – збірна Первомайська 1:2.

Переможна трійка команд:

  1. збірна Первомайська
  2. «Дальник» (Одеська обл.)
  3. «Торпедо» (Миколаїв)

Фінансову підтримку команди забезпечують управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради та член виконкому Первомайської міської ради Руслан Цимбалюк. Завдяки їм команда мала можливість взяти участь в цьому турнірі.

Читайте також:МФК «Первомайськ» завершує футбольний рік на мажорній ноті

  

894 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4