Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Красу ландшафтів Первомайщини представили на фотовиставці у Миколаєві (фото)

НОВИНИ, Суспільство 28.09.2018

27 –го вересня у холі сесійної зали адміністративної будівлі Миколаївської обласної ради відбулося відкриття фотовиставки «Впізнана краса природи», яка присвячена Всесвітньому дню туризму.

Організатором виступив Благодійний фонд «Індиго» у партнерстві з спілкою громадських організацій “Динаміка нового покоління” і за підтримки Миколаївської обласної ради.

В експозиції представлені понад тридцять робіт п’ятнадцяти авторів. Миколаївські фотохудожники відобразили Бузькі пороги, старовинні пам’ятки в Ольвії, кам’яні ландшафти Первомайського району, повідомляє Миколаївська обласна рада.

” Завдяки митцям – фотохудожникам ми побачили Миколаївську область дещо іншою. Звичайно впізнали красу Кінбурнської коси, Очаківщини, Актовський каньон та Мигіївські пороги.

Сьогодні дійсно важливий для нашої області день. Адже, Миколаївщина туристична – це не лише бренд на папері. Об’єднавши спільні зусилля ми зробимо наш регіон по-справжньому туристично-привабливим. Для цього у нас є потенціал і оздоровчий, і рекреаційно – дозвіллєвий, і історичний. Це ті головні віхи, які роблять Миколаївщину привабливою для туристів”, – зазначила голова обласної ради Вікторія Москаленко.

За словами Вікторії Москаленко, миколаївські митці – фотографи роблять свій вагомий внесок у популяризацію Миколаївщини. І саме  з такою командою можна досягти позитивного результату у розвитку регіону.

Читайте також:У Первомайську в музеї відвідувачам презентують код української нації (фото)

 

995 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4