Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Геть нудьгу! Нумо фестивалити! Молода матір ініціює фестиваль для однодумців

НОВИНИ, Події 21.03.2018

Цієї весни, 31 березня та 1 квітня, в нашому місті пройде перший «Мама Fest»! Організатором стала молода мама двох непосидючих малюків – Любов Черновол, яка вже давно виношувала ідею фестивалю і от, нарешті, змогла знайти вільний час для цього. Головний помічник та ідейний натхненник – подруга Любові, Ольга Дорож, яка займається виготовленням виробів зі справжнього шоколаду. Інформаційний партнер фестивалю – газета «ТВ Всесвіт».

За словами Любові, проблема маленьких міст і нашого також – відсутність місць, куди молоді мами можуть прийти разом з малюками і плідно та весело провести час. У великих містах різноманітні сімейні фестивалі стали вже доброю традицією, завдяки їм будь-яка родина може урізноманітнити свої вихідні. Мами ж у маленьких містах змушені просиджувати декрет вдома. «Мама Fest» покликаний продемонструвати, що навіть з маленькими дітьми, можна проводити час весело та з користю для всіх.

Головна ідея фестивалю – це спільно проведений час всією родиною. Організатори обіцяють багато цікавого – в програмі різноманітні майстер-класи, шоу мильних бульбашок, вогняна мильна бульбашка, шоу куль, яскравий аквагрим, різноманітні рухливі ігри з веселими аніматорами, танці та конкурси з гарантованими призами. Така насичена програма не дозволить вашим дітям нудьгувати. Тож мами матимуть змогу познайомитись та поспілкуватись одна з одною.

Фестиваль умисно поділений на два дні, 31 березня – для дітей від 6 до 12 років та 1 квітня – для діток від 2 до 6 років. Відповідно відрізнятиметься і програма. Це зроблено для зручності самих батьків, оскільки дітей різного віку цікавлять різні активності.

Для того, щоб пережиті емоції запам’ятались надовго, буде організовано декілька фотозон, а тим, хто прийде у фемілі-лук організатори приготували окремі подарунки.

Придбати квитки можна вже зараз у самих організаторів. Варто сказати, що кількість їх обмежена, тому, якщо маєте бажання відвідати фестиваль – не баріться. Місце проведення фестивалю – готельно-ресторанний комплекс «Постоялый двор».

«Мама Fest» – не єдиноразова подія. Вже заплановані наступні фестивалі з різною тематикою і організатори обіцяють, що їх програма буде ще цікавішою. Крім цього, наступні події обов’язково міститимуть програму не тільки для дітей, але і для їхніх мам.

На своїй сторінці в Instagram Любов Черновол проводить конкурс, в якому один переможець отримає безкоштовний квиток на фестиваль, а другий знижку на вхід 50%. Вартість вхідного квитка для дітей становить 200 грн (у вартість входить участь у всіх майстер-класах та активностях), вхід для мам – безкоштовний.

Якщо ви активна мама, якій набридло сидіти вдома, а ваш малюк – непосидючий «чомучка», приходьте на перший «Мама Fest»! Тут ви гарантовано навчитесь чомусь новому, зробите весінні яскраві фото, отримаєте цілий каскад неповторних емоцій, які зроблять вашу весну по-справжньому теплою.

Тетяна Кострикіна

Читайте також: Солома тоже может быть искусством. Да еще каким!

   

1063 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4