Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Чи готова Миколаївщина до початку опалювального сезону?

НОВИНИ, Суспільство 28.09.2018

Вчасний початок опалювального сезону є зоною персональної відповідальності керівників у районах, містах, громадах.

Про це заявив заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи у четвер, 27 вересня, на засіданні обласного штабу з підготовки до опалювального сезону 2018/2019 року за участі керівників районів, міст обласного значення, ОТГ, керівників департаментів та управлінь облдержадміністрації, представників енергетичних підприємств.

Наразі Миколаївська область практично повністю готова до початку опалювального періоду. З боку голів райдержадміністрацій, міських голів, селищних, сільських голів ОТГ доведена інформація про практично повну готовність і завершення робіт по підготовці соціальної сфери та житлового фонду до роботи в опалювальному сезоні.

«Ні діти в дитсадках, ні школярі, ні пацієнти лікарень, ні мешканці житлових будинків не мають страждати від того, що ви не вирішили питання підготовки до опалювального сезону на місцях своєчасно. Як тільки того вимагатимуть погодні умови – маємо розпочати опалювати, в першу чергу, об’єкти соціального значення», – наголосив Валентин Гайдаржи.

Валентин Гайдаржи доручив головам окремих РДА здійснити виїзд на об’єкти, де ще здійснюється освоєння капітальних видатків і взяти під персональний контроль завершення робіт. Зокрема, це стосується Лисогірської ЗОШ у Первомайському районі, Новосвітлівської ЗОШ на Снігурівщині та ряду інших об’єктів, де на завершальній стадії знаходяться роботи із завершення ремонту внутрішньобудинкових мереж опалення.

З боку теплопостачальних підприємств надана інформація про отримання актів готовності за участю відповідних державних структур. Підтвердили складання таких актів і ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», і ПАТ «Миколаївська ТЕЦ» в частині готовності теплогенеруючого обладнання станцій.

Читайте також:  У Первомайську діятиме бригада, яка допомагатиме постраждалим від домашнього насильства

   

814 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4