Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Злодія із Первомайська затримали “на гарячому” та ще й з повними кишенями наркотиків

Кримiнал, НОВИНИ, Суспільство 13.11.2018

За вчинення ряду крадіжок протягом невідбутої частини покарання до 33-річного жителя Первомайська застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 60 діб

Досудовим розслідуванням встановлено, що в ніч на 31 жовтня чоловік, шляхом відчинення дверей гаражного приміщення, розташованого на території домоволодіння жительки села Сирове Врадіївського району, здійснив крадіжку належного їй майна, а саме переднього колеса до мопеду марки «Honda Dio», болгарки та грецького горіху.

Цієї ж ночі, продовжуючи злочинний умисел, направлений на викрадення чужого майна, зловмисник проник до території господарського двору, що розташований в цьому ж селі, де з автомобіля власника домоволодіння, здійснив крадіжку акумулятора марки «FORSE-100».

Цього ж дня, чоловік проник на територію бувшого дитячого садка села Сирове, звідки викрав електричні кабелі та прилади, що є складовою частиною електропроводки.

Всього зловмисником викрадено товарно-матеріальних цінностей на суму близько 2 тис. грн.

31 жовтня правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України затримано винуватця на «гарячому» – під час випалювання кабелів на території лісового насадження в селі Сирове Врадіївського району.

Під час затримання розкрито ще один злочин, оскільки зловмисник добровільно видави дав правоохоронцям не тільки викрадене, а також особисті речі – прозору колбу з кришкою червоного кольору, в якій знаходиться порошок білого кольору (зі слів затриманого відноситься до наркотичного засобу «Метадон»), шприц об’ємом 10 мл, дві голки до шприца із захисними ковпачками та шматок (фрагмент) вати, які він зберігав для вживання, повідомляє Первомайська прокуратура.

За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 309 КК України – незаконне придбання і зберігання наркотичних засобів. Питання щодо наявності в діях винного складу цього кримінального правопорушення буде вирішено за наслідками проведення судово-хімічної експертизи.

1 листопада затриманому в порядку ст. 278 КПК України чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднана з проникненням у інше приміщення чи сховище) та до суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

2 листопада  Врадіївським районним судом Миколаївської області вказане клопотання задоволено.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

За вчинення передбачених ч. 3 ст.185 КК України злочинів винуватцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.

Читайте також:У Первомайську вдалось затримати “меблевого шахрая”

  

1054 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4