Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Зізнатися в коханні вам допоможуть солодощі, зроблені власноруч

Мистецтво, НОВИНИ 06.02.2019

Якщо ви не знаєте як зізнатися у коханні, або хочете приготувати пряничну валентинку. То ми тут зібрали всю корисну інформацію для вас до Дня закоханих.

До свят особливої актуальності набувають смачні презенти. Серед розмаїття кондитерів хочеться вибрати найкращого, адже йому ми довіримо наше зізнання в коханні або щире «дякую». Редакція газети «ТВ Всесвіт» хоче познайомити вас з дівчиною-майстринею, якій одного разу довірили ми, а ви залишились задоволені. До дня народження газети на своїй сторінці в Instagram ми розіграли 3 смачні бокси, які з любов’ю приготувала Сабріна Чумаченко (@sabrina_8943)

«Я обожнюю все, що пов’язано з кондитерством. Сьогодні можу потішити рідних та всіх охочих тортиками, тістечками, кейкпопсами, зефіром, макарунами, мармеладом і пряничками. Але почалося все зі звичайного тортика з нагоди хрестин мого синочка. Взагалі його народження докорінно змінило моє життя, і в щоденній маячні я змогла розгледіти справу свого життя – бути кондитером. За фахом я майстер-перукар, і, можливо, якби не Андрій, я так би не знайшла час, щоб прислухатись до себе і своїх бажань. В щоденній гонитві, коли працюєш по 8-10 годин, часто забуваєш про хобі, а приготувати щось смачненьке я любила з дитинства. Як ось, народився мій синочок, і не забарилася перша визначна дата – хрестини. Тоді ми вирішили з мамою самостійно спекти гарний тортик. Вона в мене творча особистість і до того ж гарно малює. Спільними зусиллями впоралися, але сьогодні згадую його і сміюся, бо був він трохи чудернацьким і зовсім не бездоганним, але смачним. Отримали ми купу схвальних відгуків від гостей. Потім було ще багато ласощів для друзів та рідні на сімейні свята.

Отримувала я багато пропозицій, щодо виготовлення смаколиків на замовлення. Але вперше наважилася тільки два роки тому, коли змушена була переїхати до Первомайська через хворобу сина. Але для мене виготовлення солодощів на замовлення – це не спосіб заробітку, а можливість спілкуватися з однодумцями і вдосконалювати свої навички, адже майстер-класи, які я відвідую регулярно, і відточення навичок, як то кажуть «треба руку набити», потребують фінансових затрат. Я надаю перевагу живому спілкуванню, ніж через соцмережі. Також більше відвідую офф-лайн заходи де віч-на-віч можна обмінятися досвідом. Двічі їздила в Одесу на ярмарки. У великих містах такі заходи відвідують для того, щоб представити свою продукцію містянам. А ті ,в свою чергу, можуть знайти кондитера по душі і смаку. Звісно, я отримала приємні враження. Моя продукція обидва рази розлетілася швидше, ніж я очікувала. Але єдиний недолік заходів такого роду – відстань. За участь у кількаденному ярмарку я заплатила 1500 грн. Це просто за можливість там бути. До того ж ласощі треба довезти туди неушкодженими і як мінімум захватити з собою стіл і стілець. Після таких подорожей з’явилося бажання об’єднати творчих особистостей нашого міста для створення смачно-святкової локації для первомайців. Над цим і працюю зараз, аби встигнути до 8 Березня. Хотілося, щоб ми перейняли досвід великих міст. Це ж чудово, коли в одному місці збираються майстри і потенційні замовники. Ми маємо можливість поспілкуватися, перейняти досвід і вислухати поради.

 

Я люблю, коли мої солодощі куштують до останньої крихти, тому в тортиках немає мастики. Адже у великому торті до кілограму мастики, більшість з якої потрапляє до смітника. Це одна з причин, чому я надаю перевагу пряникам. Весь декор я переношу на пряники, і ними прикрашаю тортики. Пряник – це універсальна прикраса, і до того ж він не зіпсується навіть за тиждень. Він може трохи висохти, але водночас стане більш ароматним. До речі, вперше з виготовленням пряників я познайомилась також завдяки синочку. Минулого року взимку ми вирішили змайструвати пряничний будинок. Сьогодні пряники є актуальними до різних свят: Новий рік, Різдво, День закоханих, 8 Березня, Пасха. Також моя порада – на дитячі свята не замовляти великих тортів. Дітям краще приготувати кенді-бар, до якого увійдуть макаруни, кейкпопси, тістечка тощо. Всі ці смаколики є порційними і дуже зручними для активної малечі.

Знову ж таки через те, що Андрію добряче дошкуляє атопічний дерматит, я точно знаю, наскільки важливо їсти натуральні продукти. Тому зефір і мармелад готую з натуральних інгредієнтів. Зверну увагу,що натуральний мармелад, виготовлений з ягід та фруктів, має трохи мутний колір і не може бути прозорим. Цього року заморозила більше ніж 100 кг фруктів та ягід, а також листя чайної рози. Я дуже рада, що можу поділитися смаком літа з кожним».

Ну і насамкінець я, користуючись можливістю, вирішила запросити до розмови найвибагливішого з критиків, який спробував на смак все, про що говорила Сабріна. Звісно, це син Андрій: «З усього того,що приготовляє мама, я більш за все люблю попсики (кейкпопси,- ред.). Я поки за раз можу з’їсти тільки один, але думаю, як підросту, то зможу два, а потім три, чотири… Одного разу я йшов до друга в гості, і мама теж приготувала 15 попсиків, бо мої друзі теж їх люблять. Я не знаю, ким я стану, коли виросту, але поки що я люблю допомагати мамі. Готую будь-що разом з нею, бо сумую, коли вона дуже багато часу проводить на кухні».

До Дня закоханих, 12-13 лютого, з 9 до 12 години в приміщенні міськвиконкому буде проходити ярмарок. На ярмарку кожен зможе спробувати на смак авторські ласощі від Сабріни. Майстриня вже знає, чим буде тішити закоханих: набори пряників, рози з зефіру, набори різних ласощів і макарунів. Якщо у вас залишились питання, або є бажання стати учасником ярмарку до 8 Березня, телефонуйте майстрині-кондитеру за номером: +38095 632 97 07.

Для тих, хто все прогавить, на всяк випадок, Сабріна залишила рецептик. Він вас врятує.

Масло вершкове – 150 г;

Цукор – 150 г;

Мед – 150 г;

Яйце куряче – 1 шт.;

Жовток – 1 шт.;

Сода – 1 ч.л.;

Борошно – 500 г;

Імбир – щіпка;

Кориця – щіпка;

Приготування:

В сотейник кладемо масло, цукор, мед, приправи, ставимо сотейник на вогонь, варимо до однорідної маси, знімаємо з вогню, додаємо соду, ретельно перемішуємо, залишаємо стигнути до кімнатної температури, потім додаємо яйця (одне ціле і один жовток), перемішуємо і потім вводимо борошно. Збираємо тісто в кульку і завертаємо в харчову плівку. Залишаємо в холодильнику на 2 години. Тісто готово для втілення ваших фантазій.

Прянички випікаємо при температурі 220 градусів до золотистого кольору. Смачного!

Підготувала Ксенія Мініна

Читайте також: Надсилай свою історію кохання – вигравай романтичну вечерю. Редакція «ТВ Всесвіт» оголошує акцію до Дня закоханих

  

1097 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4