Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

За один день – напередодні 8 Березня – поліція Миколаєва оприлюднила два факти вбивства матерів синами

Кримiнал, НОВИНИ, Події 07.03.2018

Один п’яниця бив маму по голові, поки не забрала швидка; інший – непитущий – гатив лежачу стареньку іконою, потім душили разом із сусідом.

Втім, нашим читачам краще прочитати зведення поліції, як вони є.

У Корабельному районі поліцейські затримали чоловіка, який до смерті забив матір

6 березня з лікарні до Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що у медичному закладі померла пацієнтка.

Лікарі госпіталізували стареньку, оскільки та скаржилася на сильний головний біль. Однак учора вранці потерпіла померла в лікарні. Після проведення судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть настала від отриманих тілесних ушкоджень в область голови.

Поліцейські з’ясували, що ще 24 лютого 87-річна жінка була госпіталізована з місця свого мешкання за викликом сина. Під час оперативних заходів правоохоронці встановили, що до смерті жінки причетний її 59-річний син, який через надмірне вживання алкогольних напоїв вчинив з нею сварку та наніс декілька ударів в область голови. Коли потерпіла втратила свідомість зловмисник викликав лікарів швидкої допомоги, які й доставили її до лікарні.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України. Слідчим відділенням Корабельного відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. За узгодженням із прокуратурою зловмисникові повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

У Миколаєві чоловік поскаржився сусіду, що втомився доглядати свою безпорадну матір, і той допоміг йому позбутись старенької

4 березня до поліції надійшло повідомлення, що в Інгульському районі у своєму будинку померла 92-річна жінка. Її тіло виявив син, який розповів поліцейським, що жінка хворіла та декілька місяців була прикута до ліжка. Наступного дня судово-медична експертиза показала іншу картину: потерпіла була задушена, у неї зламані ребра та щелепа. Співробітники поліції розпочали розслідування та встановили, що до вбивства жінки причетний її син та його сусід.

Того дня сусід прийшов допомогти чоловіку відкидати сніг із двору, а потім вони разом вирішили випити горілки. Відомо, що раніше господар взагалі не вживав алкоголь, але чомусь у цей день порушив свої принципи. Під час розпивання спиртного домовласник пожалівся, що декілька місяців його матір не встає із ліжка, чим завдає йому чималого клопоту. Кількість випитого зіграла своє, і в розмові сусід запропонував чоловіку кардинально, раз і на завжди, звільнитись від тягаря, вбивши стареньку.

Обидва чоловіки перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння. З їхньої розповіді з’ясувалось, що вони зайшли до кімнати пенсіонерки і власник помешкання почав бити лежачу бабусю іконою, яка першою потрапила до його рук. Потім зловмисники задушили стареньку.

Сусід пішов, а син померлої на ранок насилу згадав, що трапилось, проте розповідати поліції про події того вечора не квапився, як з’ясувалось пізніше, мовляв, сам не міг повірити, що таке вчинив.

Поліцейські затримали зловмисників, 57-ми та 58-ми років, у порядку ст. 208 КПК України. Слідчі Інгульського відділу поліції проводять розслідування вбивства потерпілої (ч. 1 ст. 115 КК України), під час якого встановлять усі обставини злочину та ступінь провини кожного із затриманих. За вчинене кримінальне правопорушення чоловікам загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

За матеріалами відділу комунікації поліції Миколаївської області

Читайте також: У Первомайську 3 березня пограбували розважальний заклад

  

1221 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4