Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Як Миколаївщина пережила негоду

НОВИНИ, Події 19.03.2018

Кажуть, тепер ситуація стабільна та контрольована. Однак вчора вдень та вночі райдержадміністраціям з помічниками, поліції та рятувальникам таки довелося попрацювати.

18 березня у режимі відеоконференції на базі Головного управління ДСНС України у Миколаївській області відбулась селекторна нарада з головам райдержадміністрацій та керівниками екстрених служб.

Валентин Гайдаржи, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації зазначив: «На території області тривають опади у вигляді снігу та снігу із дощем різної інтенсивності, на дорогах утворилась ожеледиця, як і попереджав нас гідромед. Тож необхідно відповідним службам своєчасно реагувати, активно співпрацюючи між собою та підприємствами, які мають потрібну техніку та можуть надати допомогу у разі її потреби. Завтра вранці по всім напрямкам не повинно бути колапсу. Погодні умови не повинні вплинути на забезпечення потреб життєзабезпечення населення та соціальної сфери».

В свою чергу, представники органів влади районів доповіли про ситуацію та оперативну обстановку на ввірених територіях.

З метою своєчасного реагування на надзвичайні події працюють дві мобільні групи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Протягом дня підрозділами Служби порятунку неодноразово надавалась допомога водіям, які опинились в складних ситуаціях. Так, черговий караул 22 Державної пожежно-рятувальної частини витягнув автомобіль Mitsubishi L200 з примерзлої багнюки на бездоріжжі поблизу с. Осетрівка в Очаківському районі. В транспортному засобі знаходилось троє дітей та жінка. Зачепивши авто тросом, рятувальники відбуксирували його спецавтомобілем підвищеної прохідності на добре проїжджу частину. Інший випадок трапився у Вітовському районі. Співробітники 16 ДПРЧ вигнули вантажний автомобіль МАN LE 8180 з кювету на дорогу. Транспортні засоби своїм ходом продовжили рух.

Наразі ситуація залишається стабільною та контрольованою. Проїзд на автошляхах забезпечено, але продовжують виникати поодинокі ДТП та випадки коли в небезпечні ситуації потрапляють водії через власну необачність, а саме: переїзд по неперевіреним, польовим дорогам, виїзд на «голій» резині тощо.

ШАНОВНІ ВОДІЇ! Рятувальники Миколаївщини ще раз нагадують! Вирушаючи у путь, обов’язково ознайомтесь із прогнозом погоди та зверніть увагу на застереження відповідних служб. Ретельно підготуйте транспортний засіб в дорогу і візьміть із собою необхідні речі! – пишуть з ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Перше фото – Первомайської районної державної адміністрації.

Читайте також: Зима. Друге пришестя. Фото з Первомайська

 

993 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4