Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську між собою змагались люди з інвалідністю

НОВИНИ, Спорт, Суспільство 27.11.2018

23 листопада у Первомайську, напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається 03 грудня, в приміщені дитячої юнацької спортивної школи проведено змагання серед людей з інвалідністю з таких видів спорту: Бочча, Дартс, Еластик та Корнхол.

На відкриття змагань завітали заступник міського голови, начальник управління соціального захисту населення міської ради, голова фізкультурно-оздоровчого клубу інвалідів «Прометей» та голова товариства людей з інвалідністю. Загалом на змагання прибуло близько 20 учасників, з них 15 первомайвців, та 5 осіб – гості з міста Вознесенська.

Змагання проходили з великим азартом і в дружній атмосфері. Кожен з учасників змагань, незважаючи на ті чи інші незручності, докладав максимум зусиль для перемоги. В результаті турнірних змагань переможцями стали:

в змаганнях з Бочча: I місце – команда Вознесенська, II місце – команда Первомайська, III місце – команда Первомайська;

з Еластик: I місце – Богза Алеся (Вознесенськ), II місце –Кочешвілі Віолетта (Первомайськ), III місце – Бровко Олександр (Вознесеньск);

з Дартс: I місце – Бровко Олександр (Вознесенськ), II місце – Шемчук Олег (Первомайськ), III місце – Шемчук Світлана (Первомайськ);

з Корнхол: I місце – Шемчук Олег (Первомайськ), II місце – Богза Алеся (Вознесенськ), III місце – Кривоносова Валентина (Вознесенськ).

Після завершення змагань Ольга Колесніченко та Олег Шемчук вручили всім учасникам пам’ятні призи, а призери змагань нагороджені грамотами, повідомляють на сайті міської ради.

Змагання організовані та проведені фізкультурно-оздоровчим клубом інвалідів «Прометей» за сприянням міської влади, зокрема, начальника управління соціального захисту населення Ольги Колесніченко та керівника територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сергія Грушанського.

В кінці заходу учасники мали можливість поспілкуватися та посмакувати смачним чаєм, кавою, бутербродами, солодощами та фруктами.

Читайте також:31 березня первомайці обиратимуть нового Президента України

  

999 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4