Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

У Первомайську хлору для знезараження води вистачить щонайменше на 2 тижні

НОВИНИ, Суспільство 02.08.2018

Під головуванням заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації.

Головним питанням порядку денного стали заходи щодо недопущення погіршення санітарно – епідемічної ситуації, забезпечення якісного постачання питної води населенню та об’єктам критичної інфраструктури, які забезпечують його життєдіяльність, на території Миколаївської області.

Наразі в містах Миколаїв (МКП „Миколаївводоканал“), Первомайськ (КП „Первомайський міський водоканал“), Вознесенськ (КП „Водопостачання м. Вознесенська“, ТОВ „Біологічні очисні споруди“), Очаків (МКП „Очаківводоканал“), Южноукраїнськ (ВП „Южноукраїнська AEC“), Баштанка (КП „Міськводоканал“ Баштанської міської ради), Новий Буг (КП „Водопровідні мереж^ ) та на Казанківському груповому водопроводі для знезараження питної води та стоків використовується рідкий хлор та гіпохлорит натрію.

Тому станом на 31 липня поточного року ситуація в Миколаївській області із забезпеченням знезаражуючими засобами стабілізована.

Фахівці управління ЖКГ Миколаївської облдержадміністрації щоденно ведуть моніторинг динаміки постачання і наявності запасів знезаражуючих засобів. Так, запаси у Миколаєві, Первомайську й Баштанці забезпечать технологічний процес знезараження води щонайменше на 2 тижні, у Вознесенську, Очакові, Новому Бузі та Казанці більше ніж на 1 місяць, а у Южноукраїнську на 91 добу.

В свою чергу, на початку серпня спеціалісти обласного управління Держпродспоживслужби в проведуть необхідні санітарно-епідемічні обстеження з відбором проб питної води – досліджуватимуть всі водопроводи, які в процесі водопідготовки використовують реагенти для знезараження води.

 

  

1217 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4