Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Стали відомі подробиці святкування Дня пасічника у Первомайську (фоторепортаж)

НОВИНИ, Суспільство 21.08.2018

Щорічно 19 серпня в день Преображення Господнього своє професійне свято відзначають українські бджолярі. Традиційно цього дня по всій країні проходять медові ярмарки та фестивалі. В нашому місті свято вперше широко відзначалось цьогоріч.

Ініціатором та організатором солодкого ярмарку виступила спілка пасічників Первомайського району та міста Первомайська «Бджілка» на чолі із головою Дмитром Білоусом. Святкування розпочалось зранку 19 серпня в міському парку культури та відпочинку «Дружба народів».

Місце проведення свята рясніло традиційною українською вишивкою. Дзижчали бджілки-трудівниці. Янтарними кольорами виблискував на сонці мед. В повітрі відчувались характерні аромати. Натуральний мед і різні продукти бджільництва городянам представили 10 пасічників Первомайська та Первомайського району. Для всіх охочих було облаштовано тематичну фотозону.

Дитячо-юнацький центр національного відродження підготував розважальну програму розраховану на учасників різних вікових категорій. Для дітей та дорослих проводились конкурси та розваги, ігрова програма, богатирські ігри та вікторина. Звісно ж усі розваги присвячені професійному святу пасічників.

Своєрідною родзинкою свята стало проведення тематичної лотереї. За умовами акції у розіграші призів брали участь всі, хто здійснив покупки на суму 100 і більше гривень. Головним призом став річний запас меду. Переможці були приємно вражені. Особливо радісні емоції переповнювали літню подружню пару Катерину та Анатолія, які виграли у лотерею 7 літрів меду.

Свято пройшло на високому рівні. Всі відвідувачі залишились у захваті. Маємо надію, що проведення в Первомайську медового ярмарку стане традицією і вже наступного року збере ще ширше коло професіоналів, споживачів та поціновувачів бджолярської справи.

омі

   

873 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4