Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

«Спартак» скликає всіх на старт!

Iнше 17.09.2018

Стартувала третя міська міжгалузева спартакіада

8 вересня 2018 року в дитячо-юнацькій спортивній школі управління освіти міської ради ім.Тофана В.В. відбулося урочисте відкриття третьої міської міжгалузевої спартакіади серед працівників підприємств,установ та організацій фізкультурно-спортиого товариства «Спартак», присвяченої Дню фізичної культури і спорту.

В урочистому відкритті взяли участь Сергій Бондарчук – секретар міської ради, Євген Романов – начальник відділу молоді, фізичної культури і спорту управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради, голови профспілкових організацій працівників освіти, культури, соціального захисту та газового господарства.

Після урочистого відкриття головний суддя спартакіади Віктор Лигун ознайомив учасників спартакіади з програмою змагань. В програму спартакіади ввійшли спортивні змагання з настільного тенісу, багатоборства, дартсу та шашок.

У змаганнях з багатоборства перемогу святкували спортсмени медичного коледжу, друге місце у спортсменів територіального центру соціального обслуговування міста Первомайська, третє місце у спортсменів управління освіти.

Перше місце з настільного тенісу посіла команда управління освіти, на другому місці команда медичного коледжу, третє місце у представників територіального центру соціального обслуговування.

У змаганнях з дартсу перемогу здобули спортсмени територіального центру соціального обслуговування, на другому місці команда управління освіти, третє місце у спортсменів медичного коледжу.

У змаганнях з шашок перемогу здобули представники територіального центру соціального обслуговування, друге місце у команди управління освіти, третє місце у команди райдержадміністрації.

В загальному заліку перше загальнокомандне місце у міській міжгалузевій спартакіаді посіла команда територіального центру соціального обслуговування міста Первомайська (керівник С.Грушанський). Друге місце у команди управління освіти (керівник Г.Остапенко). Третє місце завоювала команда Первомайського медичного коледжу (керівник О.Присяжнюк).

Після закінчення спортивних змагань всі переможці та призери спартакіади були нагороджені грамотами, кубками та медалями управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради та Первомайської міської організації ФСТ «Спартак».

Президія Первомайської міської організації ФСТ «Спартак» висловлює подяку дирекції ДЮСШ за підготовку та надання спортивної бази для проведення міської міжгалузевої спартакіади.

Сергій Поляков, голова Первомайської МГО ФСТ «Спартак»

Читайте також: Активні спортивні вихідні

712 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4