Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Сьогодні у Первомайську загинув молодий чоловік – впав у шахту ліфта недобудованого будинку на Корабельній

НОВИНИ, Події 18.12.2017

Трагедією закінчилася пригода з нічним селфі.

18 грудня, близько 3:00 ночі, до чергової частини Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення з міської лікарні: в шахті ліфту недобудованої багатоповерхівки, розташованої по вул. Корабельній у м. Первомайськ, поблизу озера, виявлено тіло 25-річного місцевого мешканця.

Прибувши на місце події й з’ясовуючи причини та обставини, за яких настала смерть чоловіка, правоохоронці встановили, що напередодні ввечері чоловік разом з двома своїми приятелями влаштували застілля. Щоб розважитись, близько 23:00 вечора чоловіки вирішили піти до недобудови, що розташована неподалік від місця їхнього проживання та, піднявшись на її дах, пофотографуватись. Коли ж вони, закінчивши свої нічні «селфі», спускались темними сходами, один із приятелів, оступившись, впав до неогородженої шахти ліфту. Намагаючись врятувати товариша, чоловіки одразу ж зателефонували до швидкої допомоги, але останній помер на місці події від отриманих травми ще до приїзду медиків.

Експерт, оглянувши тіло покійного, видимих ознак насильницької смерті на ньому не виявив.

Слідчим підрозділом Первомайського відділу поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», як того вимагає процедура у подібних випадках.

Триває досудове слідство, призначено проведення відповідних експертиз, очікуються висновки фахівців.

Правоохоронці застерігають громадян: з метою збереження власного життя утримуватись від відвідування недобудов, а батькам необхідно приділити особливу увагу щодо здійснення контролю за своїми неповнолітніми дітьми, щоб вони не ходили до недобудов, зокрема, до цієї, де цей нещасний випадок – вже не перший.

Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області

Читайте також: Сьогодні полювання на Доманівщині стало трагедією – мисливець замість лиса поцілив товариша

  

1393 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4