Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайцям варто берегти своє житло

НОВИНИ, Суспільство 02.10.2018

Щорічно з наближенням холодів зростає кількість пожеж в приватному секторі, і як наслідок, частішають випадки травмування та загибелі людей у вогні.

Основними причинами такої ситуації є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалення, електропобутових приладів, паління у ліжку в стані алкогольного сп’яніння тощо.

Щоб нагадати про це мешканцям нашого краю, рятувальники Миколаївщини систематично проводять інформаційно – роз’яснювальну роботу.

Фахівці ДСНС нагадали  правила користування газовими та електроприладами, а також при поводженні з відкритим вогнем. Про це йдеться у відповідному повідомлені на сайті Миколаївської ДСНС

У разі виявлення пожежі (ознак горіння) кожний громадянин зобов’язаний: негайно повідомити про це телефоном – «101» службу порятунку. При цьому необхідно назвати адресу об’єкта, вказати кількість поверхів будівлі, місце виникнення пожежі, обстановку на пожежі, наявність людей, а також повідомити своє прізвище; вжити (за можливістю) заходів до евакуації людей, гасіння (локалізації) пожежі та збереження матеріальних цінностей; якщо пожежа виникла на підприємстві, повідомити про неї керівника чи відповідну компетентну посадову особу та (або) чергового на об’єкті; у разі необхідності викликати інші аварійно-рятувальні служби (медичну, газорятувальну тощо).

Окрему увагу акцентували на безпеці малолітніх дітей, які ні в якому разі не повинні залишатися вдома без нагляду. Зупинялись і на тому, що  необхідно пояснювати малечі, що сірники й запальнички не іграшки, і забавки з ними можуть призвести до біди.

Читайте також:Чиновники запевняють, опалювальний сезон на Миколаївщині розпочнеться вчасно

   

786 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4