Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Правоохоронці інформують громадян про результати проведених профілактичних заходів по забезпеченню безпеки дорожнього руху

Держава 20.08.2020

Продовжуючи раніше розпочаті профілактичні заходи, спрямовані на посилення поліцейського контролю за безпекою дорожнього руху, виявлення фактів порушень ПДД всіма його учасниками, а також запобігання загибелі та травмуванню людей на вулично- дорожній мережі співробітниками груп реагування патрульної поліції Первомайського відділу поліції за останні три тижні було виявлено 226 правопорушень у вказаному напрямку.

Серед яких:

  • 18 – за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння;
  • 36 – за керування транспортними засобами без відповідних документів;
  • 31 – за порушення ПДР пішоходами;
  • 141 – інші правопорушення, скоєні на вулично-дорожній мережі.

Також за вказаний період на обслуговуємій території було вчинено 6 дорожньо-транспортних пригод.

Відносно правопорушників було складено адміністративні матеріали, які направлено до суду для прийняття законного рішення.

З усіма порушниками ПДР поліцейські провели профілактичні бесіді щодо недопущення вчинення ними в подальшому подібних порушень на дорозі.

Правоохоронці вкотре застерігають громадян:

Відповідно до чинного законодавства за порушення правил безпеки дорожнього руху всіма його учасниками, як то пішоходами так і водіями різних транспортних засобів, передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність. Санкціями яких передбачено покарання від накладення штрафу до позбавлення волі, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на певний строк, відповідно до тяжкості скоєного правопорушення.

Шановні водії та пішоходи!

Хоча якість дорожнього покриття на більшості автодорогах бажає кращого стану, дотримуйтесь ПДР, не перевищуйте дозволений швидкісний режим, слідкуйте за технічною справністю своїх транспортних засобів, не відволікайтесь за кермом, майте взаємоповагу один до одного, будьте уважними та обережними, бережіть здоров’я та життя один одного.

Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області

Немає тегів:

27857 всього переглядів, 22 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4