Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Покликанні творити добро. Від дітей – військовим

ПУБЛІКАЦІЇ, Суспільство 03.01.2018

2017 рік відбиває свої останні дні й години. Озираючись назад і підсумовуючи прожитий рік, хочеться відзначити наших юних наймолодших друзів Первомайського краю – учнів шкіл міста та району. Кожна дитина долучилась до великої доброї справи. Дитяча щирість та відкритість робить справжні дива. Здавалося б, напекти печива – це просто, але 50 кг печива виготовленого дитячими руками – це є подвиг.

Дружні взаємини з колективами шкіл, дитячих закладів та ГО Первомайського району «Ніхто крім нас» розпочалася ще у далекому 2014 році і тривають до сьогодні. Так, 28 грудня, напередодні новорічних свят відбулася зворушлива зустріч, у ході якої було передано на передові позиції 50 кг печива. Подяку за патріотизм за самовіддану працю особисто вручив педагогічному та учнівському колективу голова ГО Первомайського району «Ніхто крім нас» А.П. Биков. Пам’ятний подарунок, а саме – диск «Пісні, народженні в АТО», передав учасник бойових дій Андрій Шарий. Зустріч відбулася у форматі діалогу. В очах дітей читалися вдячність і захоплення розповідями про будні бійців на сході.

З дружнім візитом наша волонтерська команда побувала на відкритому занятті з допризовної підготовки юнаків та дівчат ЗОШ І-ІІІ ст. №12. Доречним доповненням до цієї зустрічі стало вручення цінних експонатів для музею школи від наших бійців.

Цю почесну місію виконав А.П. Биков, який щойно повернувся з передової і також привіз фотознімки та відеоматеріали.

Патріотичне виховання, зустрічі, цікаві поїздки, сходження на Говерлу, відвідування всеукраїнського фестивалю «Пісні, народжені в АТО», – таким запам’ятався нам 2017 рік. Тож прийміть від усієї команди ГО «Ніхто крім нас» низький уклін, щиру подяку й напередодні новорічних свят вітаємо всіх із Новим 2018 роком та Різдвом Христовим. Бажаємо вам та вашим родинам миру, світлого майбутнього, родинного затишку, добробуту, щастя та веселих свят.

Разом до перемоги! Слава Україні!

Ірина Тихончик, журналіст ГО Первомайського району «Ніхто крім нас»

Читайте також: «Діти вулиці» у Первомайську. Фото

   

1257 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4