Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Подорожуй і відкривай для себе Миколаївщину!

НОВИНИ, Події 27.04.2018

Компанія «НІБУЛОН» з 15 травня відкриває новий сезон пасажирських перевезень водою!

Першими скористатися високошвидкісними пасажирськими суднами НІБУЛОНекспрес у цьому сезоні зможуть мешканці Миколаївської та Херсонської областей. Так, з 15 травня здійснюватимуться регулярні рейси за маршрутом м.НоваКаховка (пр. Дніпровський, 55) – м. Херсон (пр. Ушакова, центральна набережна) та з 18 травня, відповідно: м. Вознесенськ (вул. Соборності, 1) – с. Ковалівка – м. НоваОдеса (міський пляж) – м. Миколаїв (Центральна набережна, нижній БАМ).

Рейси Південним Бугом виконуватимуться по п’ятницях, суботах, неділях та понеділках. У вівторок-четвер пасажирське судно знаходитиметься в Миколаєві для проведення прогулянкових рейсів «Панорама Миколаєва», окрім того, у ці дні усі охочі зможуть замовити індивідуальну прогулянкову подорож на високошвидкісному судні, – повідомляє ТОВ СП “Нібулон” у своїй спільноті на Facebook.

На Херсонщині пасажирське судно ходитиме щодня: вранці забиратиме людей з Нової Каховки до Херсона, а ввечері повертатиме назад. У часовий проміжок між виконанням рейсу жителі і гості Херсона зможуть скористатися нагодою та замовити прогулянковий рейс.

З 1 червня 2018 р. компанія «НІБУЛОН» відкриває і пасажирське водне сполучення між Миколаєвом і Кінбурнською косою, а також Очаковом. Так, минулого навігаційного сезону нам не вдалося реалізувати маршрут Очаків – Кінбурнська коса. Ми знаємо, як це засмутило тих, хто дуже чекав саме на ці рейси. Але, на превеликий жаль, через відсутність сертифікованих та належним чином обладнаних причалів наше пасажирське судно не змогло заходити до портового пункту в м. Очаків (який підпорядкований ДП «Адміністрація морських портів України»). Однак наразі проблему вирішено, тож уже цього літа усі охочі зможуть з Очакова на комфортному і високошвидкісному судні дістатися Кінбурнської коси, де компанією «НІБУЛОН» спеціально обладнано цивілізований плавучий причал, що не порушує екосистему та зберігає біорізноманіття Національного природного парку «Білобережжя Святослава.»

 

На Кінбурнську косу з Миколаєва пасажирські судна відходитимуть з Каботажного молу (за ССЗ «НІБУЛОН»). Спеціально для пасажирського водного транспорту спеціалісти компанії облаштовують там комфортну зупинку з лавками та біотуалетами. Місце посадки/висадки пасажирів в Очакові – центральний міський пляж, де буде також встановлено плавучий причал компанії довжиною близько 100 м.

Приємною новиною є й те, що, незважаючи на значний ріст цін у країні, квитки на пасажирські судна «НІБУЛОН Експрес», порівняно з минулим роком, підвищилися в ціні не набагато. Тож проїзд на комфортних високошвидкісних пасажирських суднах буде по кишені більшості пасажирів. Зазначимо, що така цінова політика є проявом соціальної відповідальності компанії «НІБУЛОН». Як пояснив генеральний директор компанії Олексій Вадатурський, це поки соціальний проект для «НІБУЛОНа», в який не закладено прибуток. З цінами на рейси ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Поки квитки можна буде придбати тільки безпосередньо на судні або забронювати, зателефонувавши на номер (050) 394 74 83 чи написавши на електронну адресу passflot@nibulon.com.ua. Вже найближчим часом на корпоративному сайті нашої компанії у розділі #ПасажирськіПеревезення ви зможете забронювати та придбати квитки онлайн. Наразі над створенням такої функції працюють наші IT-фахівці.

Про можливі зміни цін і маршрутів ми будемо повідомляти додатково на корпоративному сайті компанії www.nibulon.com та на офіційній сторінці компанії «НІБУЛОН» у Фейсбук. Розклад рейсів дивіться тут.

З правилами перевезень водним транспортом пасажирів і багажу можна ознайомитись на сайті компанії у розділі «Пасажирські перевезення» .

Читайте також: Небывалый ажиотаж: на старте 120 туристов. Спортивное ориентирование

 

961 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4