Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайських школярів навчали розпізнавати прояви булінгу

НОВИНИ, Суспільство 16.10.2018

Сила народу в його єдності – споконвічний постулат, відшліфований тисячоліттями існування людської цивілізації. Єдність, як захисний механізм від агресії, запорука прийняття суспільно важливих рішень, соціального прогресу.

Єдність як симбіоз, взаємодія суспільства та держави з метою оптимізації державотворчого процесу, подолання негативних суспільних явищ. Єдність без заангажованості, політичних лозунгів, несприйняття за етнічною приналежністю, ознаками мовної традиції – ключ від брами щасливого майбутнього Української держави.

Дотримуючись принципу єдності органів державної влади та представників громадянського суспільства, керуючись моделлю соціальної взаємодії «рівний – рівному», в рамках започаткованої за ініціативи управління у справах дітей антибулінгової кампанії, тижня правових знань, що днями проходить в Первомайському коледжі ПВНЗ «Університет сучасних знань», з метою профілактики булінґу в учнівському середовищі, Первомайську ЗОШ І-ІІІ ст. №6 відвідали головний спеціаліст сектору захисту прав, свобод і законних інтересів дітей управління Костенко В.В. та студентка ІІІ курсу спеціальності «Правознавство» вказаного навчального закладу Прокопенко І.. Участь в зустрічі взяв 41 учень 5,8,9 класів школи.

В ході профілактичного заходу, внаслідок злагодженої роботи лекторів, діти отримали знання щодо сутності, характерних ознак, проявів булінґу, практичні навички протидії негативному явищу, проінформовані про відповідальність, передбачену законодавством, повідомляють в управлінні у справах дітей Первомайської міської ради

Високий рівень теоретичних правових знань продемонструвала майбутній правознавець Прокопенко І., про що свідчить захват, з яким діти слухали її виступ. Надзвичайно цінним для молодої людини є також практичний досвід спілкування з аудиторією.

Читайте також:Первомайці можуть звенутись на «гарячу лінію» і повідомити про порушення при наданні субсидій

  

983 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4