Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайські поліцейські вручили підозру злодію-рецидивісту, який обікрав автівку місцевого мешканця

Кримiнал 07.08.2020

Близько 3:00 ранку 4 серпня до поліції надійшло повідомлення від 34-річного місцевого мешканця про те, що невідомий чоловік викрав майно з його автомобіля ГАЗ-2410, який був припаркований біля багатоповерхівки по вул. Корабельній у м. Первомайськ.

Правоохоронці з’ясували, що тієї ночі злодій вирішив заробити собі легких грошей. Зламавши замок на дверцятах автомобіля він проник всередину салону та багажного відділення автівки, звідки викрав майно, що там знаходилось (набір інструментів, компресор, пляжний рушник, автомобільні ліхтарик та зарядний пристрій для мобільного телефону). Викравши частину речей, злодій відніс їх до під’їзду розташованої неподалік багатоповерхівки, де він мешкає, та сховав під сходами першого поверху.

А потім знову повернувся до легковика, щоб викрасти решту майна, що його зацікавило. В цей час його протиправні дії помітив автовласник, який затримав крадія на місці злочину та викликав поліцейських.

Крадієм виявився 34-річний місцевий мешканець, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів і має непогашену судимість, але належних висновків не зробив та на шлях иправлення не став. Зловмисника разом із викраденим майном доставили до Первомайського відділу поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України. За процесуальної підтримки місцевої прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.15 ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України
«Замах на скоєння крадіжки».

Відповідно до санкції інкримінованої статті підозрюваному загрожує до шести років ув’язнення. Після проведення першочергових слідчих дій викрадене майно буде повернуте власнику. Стосовно підозрюваного судом обрання міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на два місяця. Наразі слідчі дії тривають.

Первомайський відділ поліції ГУНП в Миколаївській області

Немає тегів:

1054 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4