Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайські футзалісти з ЗОШ І-ІІІ ст.№ 5 представляли наше місто в Києві

НОВИНИ, Спорт 02.05.2018

28-29 квітня 2018 року у місті Києві відбулись матчі групового етапу Всеукраїнського фіналу Шкільної футзальної ліги України. У числі “вісімки” найсильніших команд України змагалася Первомайська ЗОШ І-ІІІ ст. .№ 5 (тренери: Глушко В.В., Кривогуз А.В.), яка з честю подолала попередні 3 етапи змагань та впритул наблизилася до головного трофею футбольних баталій.  

Наша команда потрапила до групи Петра Сагайдачного:  Іллінецька НВК “ЗОШ-гімназія № 2” (Вінницька обл.), ЗОШ № 9 (Ніжин), ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 (Первомайськ), НВК №26 (Рівне).

На груповому етапі первомайські  футзалісти стартували досить вдало. В першому поєдинку з НВК №26 (Рівне) хлопці перемогли з рахунком 1:0. Гол забив  наш форвард Даніїл Бєлік.

У другому матчі наші футболісти поступилися з рахунком 2:1 Іллінецькій  НВК “ЗОШ-гімназія № 2” (Вінницька обл.).

Останній матч групового етапу мав чітко визначити турнірні перспективи команд. Гравцям ЗОШ №5  просто необхідна була перемога для виходу в плей-оф. І вже на початку другого тайму первомайчани відкрили рахунок після точного удару свого капітана Цимбалюка. З рахунком 1:0 наші футзалісти завершили груповий турнір та потрапили до півфіналу,- повідомляє Управління освіти Первомайської міскої ради Миколаївської області.

У півфінальному поєдинку хлопці зустрілися із ЗОШ № 10 з Івано-Франківська. На жаль, перемогти явного фаворита змагань нашій команді не вдалося, але хлопці показали характер та все ж таки забили один гол у ворота команди-суперника. І знову відзначився Даніїл Бєлік. З рахунком 2:1 в цьому матчі перемогли прикарпатці.

У матчі за ІІІ  місце наша команда поступилася Іллінецькій гімназії №2 (Вінницька обл.) з рахунком 5:1. Протягом усього турніру хлопці з Первомайська викладалися «на повну», особливо, в півфінальній грі із ЗОШ № 10 з Івано-Франківська.  Тож на останній матч у гравців просто вже не вистачило сил. У підсумку наша команда виборола ІV місце та увійшла до «четвірки» найкращих команд Шкільної футзальної ліги України.

Ось  імена наших героїв-футзалістів: Пасічник Савелій, Левченко Артем, Бєлік Даніїл, Задорожний Тимур, Цимбалюк Дмитро, Дарієнко Станіслав, Рибак Денис, Грицик Олексій, Толстіхін Богдан. Вітаємо хлопців з історичним виходом у фінал Шкільної футзальної ліги України та бажаємо нових впевнених перемог та зіркового футбольного майбутнього!

Читайте також: Первомайці-велосипедисти, не проґавте драйвовий захід!

 

1040 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4