Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайська школа № 9 отримала бронзову нагороду на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018»

НОВИНИ, Освіта 16.03.2018

Заклади освіти Миколаївщини були відзначені на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018», яка проходить з 15 по 17 березня у Києві.

Організатором виставки є компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Колектив Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти отримав почесні нагороди – дипломом Гран-Прі «Лідер післядипломної освіти України» та золоту медаль в номінації «Науково-методичний супровід і організаційна взаємодія органів державної влади та управління, закладів післядипломної освіти з ОТГ у створені системи якісної освіти» на IX Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018».

Інші заклади освіти Миколаївщини були відзначені на міжнародній виставці та здобули перемогу у рейтингових конкурсах.

Пересадівська ЗОШ I-III ступенів Воскресенської селищної ради Вітовського району – золота медаль.

Мішково-Погорілівська ЗОШ I-III ступенів Вітовського району – золота медаль.

Южноукраїнська гімназія № 1 Южноукраїнської міської ради, Центр розвитку дитини «Гармонія» – срібні медалі.

Науково-методичний центр м. Миколаєва – срібна медаль.

Первомайська ЗОШ I-III ступенів № 9 Первомайської міської ради – бронзова медаль.

Миколаївська ЗОШ I-III ступенів Вітовського району – бронзова медаль.

Як зазначає в.о. директора департаменту Олена Удовиченко, заклади освіти Миколаївщини завжди достойно представляють нашу область: «Інститут післядипломної педагогічної освіти є постійним учасником цієї виставки, а цього року вперше від Миколаївщини змогли взяти участь і заклади освіти об’єднаних територіальних громад. Усі заклади достойно представили нашу область, демонструючи високий рівень професіоналізму!»

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні, адже охоплює понад 800 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу, повідомляє Миколаївська ОДА.

Для довідки. Виставка «Сучасні заклади освіти — 2018» представила університети, академії, інститути, коледжі, технікуми, наукові установи; професійно-технічні навчальні заклади, науково-методичні центри професійно-технічної освіти; обласні та міські управління (департаменти) освіти, відділи освіти, методичні кабінети, центри, служби ОТГ; загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї, дошкільні та позашкільні навчальні заклади; видавництва, фонди, асоціації, освітні портали; виробників і постачальників сучасних засобів навчання, новітніх технологій, обладнання, проектів, програм і рішень для впровадження в процес навчання та управління навчальним закладом. За своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

Читайте також: Від жінок-художниць – усім. У Первомайській ДХШ відкрилась виставка

    

1994 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4