Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайськ в День свого народження отримав гарний подарунок (фото)

НОВИНИ, Освіта, Суспільство 18.09.2018

15 вересня, в день святкування 342 річниці заснування міста, в Первомайську відбулось урочисте відкриття інклюзивно-ресурсного центру.

17 травня поточного року голова Українського культурного Фонду Марина Порошенко, перебуваючи з робочим візитом на Миколаївщині, підписала разом з виконуючим обов’язки голови Миколаївської облдержадміністрації В’ячеславом Бонем Меморандум про приєднання нашого регіону до національного проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».
І ось, завдяки злагодженій роботі міського голови, депутатів міської ради та управління освіти міської ради, Первомайськ в День свого народження отримав гарний подарунок – відкриття комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської міської ради Миколаївської області»!

Центр відкрито з метою підтримки та надання психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами та їх родинам. Для того, аби створити умови для комфортного перебування дітей в закладі, в ЗОШ І-ІІ ст. №11, за кошти міського бюджету в розмірі понад 1 мільйон гривень, було здійснено реконструкцію приміщень для інклюзивно-ресурсного центру. Впевнені, що відвідувачі центру, дітки та їх батьки, знайдуть тут підтримку та допомогу, тепло та увагу. Жодна дитина не має відчувати себе іншою – і це головне завдання, яке стоїть перед викладачами інклюзивно-ресурсного центру.

Почесні гості привітали присутніх з відкриттям інклюзивно-ресурсного центру та побажали маленьким відвідувачам центру здоров’я, наснаги, вірних друзів та нових відкриттів. Почесне право перерізати стрічку було надано міському голові та учениці 2 класу загальноосвітньої школи №3 Вероніці Вердиш. Всіх присутніх було запрошено оглянути приміщення нового Інклюзивно-ресурсного центру.

 

  

1020 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4