Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Перерозподіл коштів на первомайські дороги неможливий: Людмила Дромашко

Економіка, НОВИНИ, Події 28.02.2020

Останні події у місті, пов′язані із перекриттям доріг, викликали відповідну реакцію не лише міської, але й обласної влади. Ситуація обговорювалася на сесії Первомайської міської ради, яка відбулася 27 лютого.

Голова ОДА Олександр Стаднік попри всі сумніви дійсно прибув у Первомайськ 25 лютого. Проте зустрівся відразу не із представниками місцевого самоврядування, а із Громадською радою, пише Гард.City.

Лише увечері, після завершення робочого дня, він відвідав міського голову. Людмила Дромашко підтвердила інформацію, яку раніше публікували у соціальних мережах. Наступна зустріч із паном Стадніком, більш розгорнута, має відбутися 3 березня, об 11-й годині. Міський голова висловила сподівання, що на неї прибудуть і приватні підприємці, і представники великих підприємств. Офіційні запрошення будуть розіслані лише після того, як місце та час зустрічі підтвердять з боку ОДА.

При цьому міський голова зазначила: перерозподіл раніше виділених коштів уже неможливий, однак не виключено, що для первомайських доріг шукатимуть інше джерело фінансування.

Втім, у межах передбачених коштів депутати міської ради не знають, за що хапатися. Мовляв, вулиця Леоніда Федорова перебуває у жалюгідному стані, а саме нею здійснюється під’їзд до лікарні. Міський голова ж поки сподівається, що покриття цієї вулиці буде відновлене у рамках фінансування ремонту опорної лікарні, статус якої отримала ПЦМЛ. А ось Кам’яномостівська та інші зовсім незабаром змушені будуть пропустити величезну кількість автівок, що прямуватимуть на кладовище на традиційний День пам’яті померлих. 

Варто зазначити, що народний депутат Максим Дирдін розглядає вірогідність розміщення на в′їзді до міста зважувальних майданчиків, які дозволять виявляти автівки із навантаженням вище за встановлені нормативи. При цьому окрім вимушеного обмеження перевізниками ваги вантажу авто, з′явиться можливість стягнення штрафів. Адже просто зробити дороги недостатньо — вантажівки у найкоротший термін повернуть їх до аварійного стану.

Читайте також: Завітайте на свято Масляної! Буде весело

Немає тегів:

930 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4