Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Напередодні Нового року переможці фотоконкурсу «Моя ялинка найкраща» отримали призи

Суспільство 31.12.2019

З 5 по 25 грудня Гард.City та магазин «Карандаш» проводили фотоконкурс «Моя ялинка найкраща». 28 грудня відбулося нагородження переможців та призерів.

Нагадаємо: на пошту редакції та у Facebook надіслали світлини 19 учасників. З 5 по 25 грудня будь-хто міг проголосувати за вподобані фото, але лише один раз за кожного з конкурсантів.

Ящик шампанського за перемогу

Перше місце з найбільшою кількістю голосів — 433 — отримала Валентина Гаврилко за світлину своєї доньки Вілани біля новорічної ялинки. За перемогу їй урочисто вручили перший приз — ящик шампанського — від магазину «Карандаш» та його ювелірного відділу «Жемчуг».

Переможниця зізналася, що до останнього не сподівалася на перше місце, мовляв, світлин було багато, а ялинки такі чудові! Тепер, маючи досвід, сподівається і надалі брати участь у конкурсах, бо дуже сподобалося.

Два квитки у кіно за друге місце

Другий приз виборола Оксана Корінна. За її фото поставили 282 «сердечка». Оксана отримала сертифікат на два квитки у кіно від головного спонсора конкурсу магазина «Карандаш». Залишилося обрати фільм!

Срібний талісман ложка-загребушка

Третій приз, який виграв Іван Ляхватський, отримувала героїня його світлини, маленька Анастасія. Її фото набрало 79 лайків. У подарунок володарка третього місця отримає срібний талісман від магазину «Карандаш» та його ювелірного відділу «Жемчуг», розташованих у ТЦ «Магніт» по вул. Одеській.

Анастасія впевнено позувала для фото, а із її фотогенічністю зрозуміло, що незабаром може стати справжньої моделлю!

Сертифікат на право отримання газети «ТВ Всесвіт» протягом 2020 року

Володимир Дамаскін отримав Приз редакційних симпатій. За його зізнанням, він трохи переплутав правила, тож ледь вписався у терміни, проте — не розчарований! Володимир отримав сертифікат на право безкоштовного отримання газети «ТВ Всесвіт» протягом 2020 року. А його жива ялинка обов‘язково підросте до наступних конкурсів.

Тим часом пані Ольга від імені магазину «Карандаш» та його ювелірного відділу «Жемчуг» запевнила: цей конкурс був не останнім. Тому й закликала уважно слідкувати за новинами.

Ми щиро дякуємо всім учасникам, бажаємо затишних, мирних та чарівних зимових свят. Залишайтеся з нами!

Рекламний відділ Гард.City

Немає тегів:

765 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4