Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На Первомайщині приступили до формування Проекту перспективного розвитку району

Місцева влада, НОВИНИ, Суспільство 11.12.2018

З понеділка, 10 грудня 2018 року Первомайський район розпочав формування та обговорення Проекту перспективного розвитку району на наступні 3 роки.

«З метою сталого розвитку громад Президент України Петро Порошенко доручив регіональній владі розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки, обговорити їх із суспільством і громадами, і прийняти їх на рівні громад. Кожна територія повинна визначити свої переваги і пріоритети, на основі яких на дорожніх картах і з’являться першочергові об’єкти, які будуть маркерами розвитку. Спілкування з вами на місцях, мають стати вирішальними у визначенні пріоритетів розвитку району, існуючої та майбутніх об’єднаних територіальних громад» – зазначив перший заступник Сергій Бондаренко, відкриваючи засідання ради в Романовобалківській сільській раді.

Сергій Бондаренко наголосив, що в ході цих зустрічей, кожен мешканець може внести свої пропозиції щодо перспектив розвитку відповідної території: це і ремонт будинків культури, шкіл, будівництво амбулаторій, дитячих, спортивних майданчиків, інших соціальних об’єктів тощо.

Про втілені в життя проектів з відновлення та модернізації освітніх та медичних закладів, впровадження заходів з енергоефективності, ремонт доріг та інші досягнення розвитку громади, присутнім презентувала голова Романовобалківської сільської ради Людмила Хоменко.

Історіями успіху та планами на 2019-2021 рр. ділилися представники соціальної сфери Романовобалківської територіальної громади, які наголосили, що завдяки спонсорським коштам, установи знаходяться в належному стані, повідомляють на сайті Первомайської РДА.

Під час обговорення Перспективного плану розвитку на найближчі 3 роки, було визначено основні пріоритети та пропозиції щодо розвитку відповідної територіальної громади.

В обговорені взяли участь: Сергій Бондаренко перший заступник голови райдержадміністрації, Світлана Вовк голова районної ради, Олександр Маковеєнко перший заступник голови районної ради, Людмила Хоменко голова Романовобалківської сільської ради, представники органів місцевого самоврядування, депутати різних рівнів, керівники фермерських господарств, установ, а також представники громадських організацій.

Громада висловили впевненість, що місцева Рада регіонального розвитку працюватиме над узгодженням позицій щодо соціально-економічного та гуманітарного розвитку району, ефективного використання економічного потенціалу громад, підвищення їх інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності.

«Успіх приходить до тих, хто рухається вперед, до тих, хто розподіляє свої сили з розумом. Людина лише там чогось домагається, де вона сама вірить у свої сили» – словами німецького філософа Людвіга Фейєрбоха, завершила засідання Людмила Хоменко.

Читайте також:Мешканців Первомайська закликають долучитися до розробки проектів плану розвитку міста в найближчі роки

    

1066 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4