Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На Первомайщині “ділки” взялись розкрадати дорогу, зроблену з бетонних блоків

Кримiнал, НОВИНИ, Події 16.03.2018

Бригада з кількох чоловік, застосовуючи спецтехніку, зайнялась демонтажем дорожнього покриття, яке зроблене з бетонних плит.

Робота “закипіла” на ділянці дороги, що проходить біля колись діючої військової частини, поруч з Первомайськом, в напрямку залізничної станції “Кінецьпіль”, пише Pervomaisk.Info.

14 березня на місце демонтажу приїхали журналісти, яким стало відомо про проведення робіт. Однак “працівники” відмовились спілкуватися та пояснювати законність свого “зайняття”.

За викликом, сюди ж прибули працівники правоохоронних органів. Тільки їм представник “виконавця робіт” показав якісь папери, які нібито, дають право на демонтаж. Тоді і з’ясувалось, що, нібито, замовник робіт – військова частина.

Оскільки дорога має стратегічне значення і є частиною військової інфраструктури, повідомлення про несанкціоновані роботи було надіслано до органів військової прокуратури. Наступного дня в  Первомайській райдержадміністрації пояснити чи відомо про знищення дороги  не змогли, посилаючись на зайнятість керівництва держустанови.

Однак, з відповіді на інформаційний запит керівника Первомайського відділу поліції, датованої 16 березня, стало відомо, що лише 15 березня до правоохоронців надійшла заява від голови Первомайської РДА В. Вовка про те, що “виявлено факт незаконного демонтажу автодороги з бетонних блоків близько 500 метрів”.

Відповідно, відомості про цей факт було внесено до реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 185 кримінального кодексу України. А саме: Таємне викрадення чужого майна (крадіжка). Карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Згідно інформації правоохоронців, в ході проведення оперативно-слідчих дій осіб, які вчинили злочин -встановлено. Проводиться досудове розслідування для подальшого направлення  справи до суду.

Читайте також: У Первомайську сталося вбивство

 

1153 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4