Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На Миколаївщині швидкими темпами зростають коробки майбутніх сільських амбулаторій

НОВИНИ, Суспільство 21.11.2018

Вже сьогодні по всіх об’єктах повністю проведені земляні роботи, а на більшості земельних ділянок, де раніше були пустирі, можна побачити, як швидкими темпами зростають коробки майбутніх сільських амбулаторій.

Про це розповів заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи,  коментуючи процес будівництва 14 амбулаторій в селах Миколаївської області.

«Вчора провів коротку нараду, під час якої «звірили годинники» щодо реалізації на Миколаївщині проекту розвитку мережі сільських амбулаторій, який був ініційований і підтриманий Президентом України Петром Порошенком. З огляду на те, що командою голови Миколаївської обласної державної адміністрації була пророблена колосальна підготовча робота і зараз ми вийшли на фінішну пряму, продовжуємо щодня контролювати хід виконання робіт», – відзначив Валентин Гайдаржи.

Заступник очільника області нагадав, що Миколаївщина увійшла в число регіонів, де було розпочато реалізацію проектів з розвитку сільської медицини за рахунок державної субвенції, повідомляє сайт Миколаїської ОДА. Наразі вдалося у встановлені Мінрегіоном терміни, в рамках чинного законодавства, оформити всі 14 земельних ділянок, затвердити всі проекти будівництва амбулаторій, провести всі тендери за визначенням підрядників, які будуть безпосередньо виконувати будівельні роботи і зараз значно просунуться по самим будівельним роботам.

«Миколаївська обласна державна адміністрація не знімає поставленого раніше перед собою завдання – завершити будівництво до кінця року. Але все буде залежати від погодних умов. Тому не зменшуємо темпи і продовжуємо працювати на благо громади!», – резюмував Валентин Гайдаржи.

Читайте також:На Первомайщині розпочали будівництво сімейної амбулаторії (відео)

    

883 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4