Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На Миколаївщині проведуть невідкладні роботи з ремонту доріг

НОВИНИ, Суспільство 16.01.2019

Увечері вівторка, 15 січня, за дорученням голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка, заступник голови Миколаївської ОДА Валентин Гайдаржи провів нараду з представниками управління інфраструктури ОДА, служби автодоріг, облавтодору, Укртрансбезпеки тощо.

Як доповів в.о. керівника Служби автомобільних доріг в Миколаївській області Андрій Максименко, зважаючи на те, що у зв’язку з погодними умовами важливо вирівняти аварійно небезпечні ділянки дороги, з сьогоднішнього дня почалися роботи з ямкового ремонту на трасі Н-24. З завтрашнього дня на «київському» напрямку буде працювати вже шість ремонтних бригад. Паралельно, дві бригади розпочнуть роботи по ліквідації ямковості на автодорозі Н-11 на відрізку між м. Миколаєвом та м. Баштанкою

«Наразі це ті вкрай необхідні тимчасові заходи, щоб ліквідувати аварійну ямковість та запобігти ДТП за наявних погодних умов. В першу чергу – це засипка аварійних ям залишками асфальтобетону на головних автошляхах області. Це термінові кроки, а вже у лютому, сподіваємось, за сприятливих погодних умов, на дорогах розпочнуться більш значні ремонтні роботи», – зазначив Андрій Максименко.

В свою чергу, заступник голови Миколаївської ОДА Валентин Гайдаржи попросив дорожні служби звернути особливу увагу на ділянки, на які найбільше скаржаться громадяни у своїх зверненнях на адресу голови ОДА, зокрема у напрямку Нової Одеси, Вознесенська, Первомайська.

Читайте також:Миколаївщина опинилась серед лідерів з реалізації проектів будівництва сільських амбулаторій

   

800 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4