Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Миколаївщина має всі необхідні передумови для успішного розвитку туризму

НОВИНИ, Суспільство 07.02.2019

6 лютого між Миколаївської обласною державною адміністрацією та Асоціацією «Національна туристична організація України» підписано угоду про співробітництво – знаковий документ, покликаний розпочати новий етап співпраці сфері розвитку туризму на Миколаївщині.

Угоду підписано під час зустрічі у форматі круглого столу «Туризм як драйвер розвитку місцевих громад».

«Розвиток туризму є одним із стратегічних напрямків нашої роботи. Миколаївщина має потужний рекреаційно-туристичний потенціал, який потрібно всебічно розвивати та активно працювати у цьому напрямку. Сьогодні ми розпочали новий етап плідної роботи над розвитком туризму Миколаївщини, а тому я сподіваюся на нашу подальшу продуктивну співпрацю», – зазначив при цьому В’ячеслав Бонь.

Він висловив упевненість у тому, що об’єднавши зусилля облдержадміністрації, Національної туристичної організації України, органів місцевого самоврядування та громадськості на Миколаївщині з часом вдасться сформувати високоефективний туристичний комплекс, який дасть змогу задовольнити потреби в туристичних послугах як жителів області, так і представників з інших регіонів України та країн світу.

На переконання голови ОДА Олексія Савченка Миколаївщина має всі необхідні передумови для успішного розвитку туризму і відпочинку. Основними пріоритетами в сфері туризму, він визначає оголошення природних територій Чорноморського узбережжя курортними, розбудову сучасної туристичної інфраструктури, покращення сервісу та безпеки туристів, залучення інвестицій та міжнародної технічної допомоги.

У ході круглого столу також розглядалися питання щодо зміни підходу до справляння туристичного збору у 2019 році, використання культурного та природного потенціалу громад для розвитку туризму, створення якісного туристичного продукту та пріоритетні напрями розвитку туризму в Миколаївщині.

Читайте також: На Первомайщині пройшла Всеукраїнська акція #STOP_SEXтинг (фото)

  

842 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4