Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Миколаївець побив стоматолога за болючий укол і отримав два роки умовно

Кримiнал 16.09.2020

У Миколаєві суд звільнив від в’язниці з двома роками випробувального терміну чоловіка, який побив стоматолога через болючий укол. Також він повинен сплатити лікарю майже 46 тисяч гривень збитків.

Про це повідомляє Преступности.нет

Обвинувачений в суді визнав свою провину. Він розповів, що прийшов влітку 2017 року через зубний біль до стоматолога. Лікар почав вводити в ясна знеболююче, в результаті чого він відчув гострий біль і сильне оніміння. Він вийшов на вулицю, а коли повернувся, то запитав у стоматолога, що він зробив і вдарив два рази кулаком в обличчя, після чого розвернувся і пішов. Обвинувачений відзначав, що зробив це під час больового шоку. Після цього у нього була велика гематома на місці введення знеболюючого, він кілька днів її лікував.

Потерпілий розповів, що у обвинуваченого було гнійне запалення. Він попередив, що введе пацієнтові знеболюючі ліки і що цей процес викличе хворобливі відчуття. Обвинувачений почав голосно лаятися нецензурною лайкою, вийшов з кабінету, а повернувшись, почав наносити удари від яких лікар втратив свідомість. Стоматолог розповів, що після побиття місяць лікувався в ЛШМД, а потім ще в ЛОР-відділенні і в стоматології.

Згідно експертизи, в результаті побиття у лікаря був струс мозку, переломи носа, відколи зубів, рвана рана повіки тощо.

В результаті суд визнав обвинуваченого винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України ( «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження») і засудив його до трьох років позбавлення волі. Одночасно суд вирішив звільнити його від цього покарання, давши два роки випробувального терміну, під час якого чоловік повинен дотримуватися ряду зобов’язань.

Крім того суд частково задовольнив цивільний позов потерпілого. Обвинувачений повинен заплатити лікарю 25 тисяч 839 гривень матеріальної і 20 тисяч гривень моральної шкоди. Потерпілий просив суд стягнути 100 тисяч гривень морального збитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині від зіткнення загорілися дві вантажівки, є загиблі

Немає тегів:

1040 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4