Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Конкурс, танці, рок-гурти

Культура, ПУБЛІКАЦІЇ 26.06.2018

Первомайськ драйвово відсвяткував День молоді.

24 червня на площі Т.Г.Шевченка відбувся святковий концерт, присвячений Дню молоді. Велика кількість підлітків драйвово танцювала під улюблені пісні первомайських рок-гуртів «Crіptex», “Oblivion” та “69 кроків”. Дівчата, котрі виглядали, як справжні фанатки рок-музики,байкери, та просто шаленіюча від музики молодь – створювали атмосферу справжнього рок-концерту.

Мені вдалося поспілкуватися з декількома присутніми на концерті та дізнатися їх враження від святкового заходу. Наприклад, дівчата поділилися зі мною, що вони в захваті від концерту, музика, танцююча навколо молодь, талановиті виконавці – зробили цей день неймовірним та справжнім святом.

Для мене було дивним, що на концерті, окрім підлітків, були дорослі та навіть люди похилого віку, мені захотілось одразу дізнатися, чому вони вирішили відвідати концерт,адже грала виключно сучасна музика, зазвичай дорослі її не слухають.

Виявилось, що я помилялась відносно музичних смаків, звісно, рок-музика – це класика, тому її слухають незалежно від віку. Також, для мене було несподівано, що в нашому місті є такі талановиті музиканти, які окрім гри на музичних інструментах, гарно співають та вміють запалити публіку – це не може не радувати.

Під час концерту, проходила лотерея, в якій участь міг узяти кожний, як було сказано ведучим цього заходу: «Участь бере кожний, не тільки хто молодий по віку, а й молодий в душі!». Було всього 100 квитків, тому щойно прозвучали слова: «На страт, увага, руш!», усі блискавично побігли за квитками, адже, витягнувши будь-який квиток, можна було отримати приз. Звісно, потрібно згадати і конкурс краси «Перлина Первомайська»,участь у ньому брали дівчата з різних шкіл, було багато цікавих завдань, де кожна викладалася на максимум для того,щоб отримати перемогу.

Конкурс краси був досить цікавим, дівчата, які взяли в ньому участь, були красунями, проте кожна з них була індивідуальністю на сцені під час чергового завдання.

Посмішки людей, радісний сміх, весела та легка атмосфера красномовно свідчили про те, що свято цілком вдалося.

Аліна Бабакова

Читайте також: Укрпошта- швидко, зручно, економно! Інноваційна послуга вже у відділеннях міста

 

1383 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4