Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Халатне використання гербіцидів стало причиною отруєння людей на Первомайщині

НОВИНИ, Охорона здоров'я, Події 11.05.2018

У селі Софіївка, що на Первомайщині, жителі постраждали внаслідок безконтрольного застосування гербіцидів. Отрута вразила і людей, і їхнє присадибне господарство.

На безвідповідальність з боку “господарів” редакції поскаржилась жителька Первомайська Ірина Семенова, надіславши фотографії з місця отруєння рослин, повідомляє Pervomaisk.Info.

Батьки Ірини живуть в Софіївці, вона ж туди приїжджає з маленькими дітьми:

– Поведінка місцевих жителів вже перейшла всі межі законності,  ядохімікати вони використовують для винищення своїх бур’янів, при цьому вбиваючи все навкруги. Мої батьки отримали результат: винищений горішник, частину мертвої пасіки. Проте, коли ти маєш головний біль, сухість та почервоніння в очах та гіркоту в роті, горлі, чесно сказати страшно стає вже зовсім не за горіхи. Буквально вчора  інший сусід полив пестицидами провулок та проїзну частину по всій вулиці й злив залишки на краю. Поїхавши робити фото, я знаходилася там 20 хвилин, головний біль був всю ніч.

За фактом безвідповідального використання отруйних речовин родина Ірини звернулася до Первомайської райдержадміністрації та поліції.

– Я хочу вірити в те що нас можуть захистити…та прийняти відповідні міри. Я хочу привозити своїх маленьких дітей до бабусі з дідусем та не боятися цього, – наголошує в своєму зверненні Ірина Семенова.

Читайте також: На Миколаївщині – надзвичайний рівень пожежної небезпеки

 

962 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4