Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Грають всі – і молодь, і ветерани. Міні-футбол у Первомайську

НОВИНИ, Спорт 18.02.2018

Обласний турнір із міні-футболу серед юнаків 2007-2008 рр. н. з нагоди вшанування учасників бойових дій у зарубіжних країнах і пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів в Афганістані відбувся у Первомайську.

З метою вшанування пам’яті учасників бойових дій у зарубіжних країнах і пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів м. Первомайська в Афганістані, зміцнення дружніх зв’язків між спортивними школами та футбольними клубами України та популяризації футболу, 11 лютого в залі спортивного комплексу «Фрегат» пройшов обласний турнір із міні-футболу серед юнаків 2007-2008 рр. н.

Перед початком турніру в Сквері воїнів-інтернаціоналістів відбувся мітинг, де перед юними спортсменами виступили заступник міського голови, начальник управління соціального захисту населення міської ради О. Колесніченко, голова Первомайського міського товариства ветеранів Афганістану В. Йонга, голова Арбузинської районної спілки ветеранів Афганістану Е. Церош та голова міської федерації футболу М. Флакей.

Всі виступаючі закликали прийдешні покоління берегти та шанувати пам’ять про подвиг воїнів-інтернаціоналістів. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника. Наприкінці мітингу протоієрей Сергій благословив дітей.

Турнір організований управлінням культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради, Первомайським міським товариством ветеранів Афганістану та Первомайською міською федерацією футболу.

Взяли участь футбольні команди Арбузинки, Благодатного, «Олімп» (Южноукраїнськ), Первомайської ДЮСШ управління освіти міської ради, «Дербі-Цитадель» (Первомайськ), «Ортодокс-Мигія» (Первомайський район).

Футбольний турнір пройшов досить емоційно, гравці показали якісний футбольний поєдинок. За результатами змагань І місце посіла футбольна командна Первомайської ДЮСШ управління освіти міської ради, ІІ – команда «Олімп» (Южноукраїнськ) та ІІІ – футболісти «Дербі-Цитадель» (Первомайськ).

Переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради, також були відзначені подарунками кращі гравці кожної команди.

Крім того, кожній команді вручені торти та солодощі від міського товариства ветеранів Афганістану. Від спонсорів змагань – Первомайської фракції «Солідарність» – оплачена оренда спортивного залу та вручені солодощі кожній команді. Від Первомайської фракції «Опозиційний блок» нагороджені призами кращі гравці турніру. Від Миколаївської обласної організації «Батьківщина молода» нагороджені кращі гравці турніру.

Крім того, в рамках змагань відбувся турнір із міні-футболу серед ветеранів (50+). В змаганнях взяли команди Первомайська, Арбузинки, Южноукраїнська та Побужжя.

Перше місце завоювали гравці з Южноукраїнська, ІІ місце за первомайськими футболістами, третіми стали ветерани з Побужжя.

Переможці та призери нагородженні кубком та грамотами, повідомляє відділ молоді і спорту управління культури, національностей, релігій, молоді і спорту Первомайської міської ради.

Читайте також: Пхьончхан-2018: Український фрістайліст Абраменко виграв “золото” в лижній акробатиці

  

1261 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4