Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Дитяча школа мистецтв на Первомайщині відзначила своє 30-річчя

Культура, НОВИНИ, Освіта, Суспільство 05.09.2019

Колектив Підгороднянської ДШМ живе творчим, насиченим життям. Педагоги закладу розкривають юні таланти, випускають в життя справжніх митців своєї справи.

Учні школи мистецтв є постійними учасниками культурних заходів, які проводяться в рідному селищі, районі, місті Первомайськ; беруть участь та отримують перемоги у обласних, Всеукраїнських оглядах, конкурсах та Міжнародних фестивалях-конкурсах.

Юний вокальний колектив «Первоцвіт», створений в 2016 році керівником Бучинською Н. М., заявив про себе на обласному конкурсі і отримав перемогу вже на другому році існування. В цьому році дівчатка колективу – дипломанти та лауреати 1 премії обласних конкурсів, лауреати 2 премії Всеукраїнського фестивалю-конкурсу вокально-хорового та хореографічного мистецтва «Лісова пісня 2019», вони стали прикрасою районної Дошки Пошани.

Вихованцям Підгороднянської дитячої школи мистецтв для стимулювання до перемог та проведення репетицій депутат Миколаївської обласної ради Григорій МАРІН та виконувач обов’язків начальника відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Вероніка БУЗАНОВА вручили святковий подарунок – акустичну систему.

25 років очолює колектив Надія БУЧИНСЬКА – талановита співачка, викладач з 40-річним досвідом, директор, учитель, методист, порадник… Які багатогранні, унікальні і неповторні ролі жінки, на плечах якої тримається дитячий світ. Повідомляє сайт РДА

За професійну майстерність, навчання та виховання підростаючого покоління, високу результативність та якість колективної роботи, за вагомий особистий внесок у розвиток регіональної позашкільної освіти, стимулювання учнівської активності «Почесною грамотою» Миколаївської обласної ради нагороджено Надію БУЧИНСЬКУ– директора Підгороднянської дитячої школи мистецтв.

Читайте також: Аграрії розпочали осінню посівну компанію

  

18528 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4