Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Двоє хлопчаків у Первомайську вирішили стати грабіжниками

Кримiнал, НОВИНИ 16.01.2018

Відібрали у жіночки на Богополі сумку з грошима та телефоном. Тепер вони затримані за ознаками ч.2 ст.186 КК України «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

12 січня, о 21:20, до Первомайського відділу поліції звернулась 34-річна місцева мешканка із заявою про те, що вона стала жертвою грабіжників, повідомляє Первомайський відділ поліції.

Заявниця розповіла правоохоронцям, що близько 17:15 того вечора вона, знаходячись на мікрорайоні Богополь у м. Первомайськ, йшла до своїх знайомих. В цей час позаду неї несподівано підбігли двоє молодиків, які намагались вирвати з її рук жіночу сумочку, але жінка міцно тримала її. Один із злодіїв штовхнув жінку, а інший, вдаривши її по голові, вихопив з її рук сумку, в якій знаходились мобільний телефон та гроші в сумі 600 гривень. Після чого грабіжники із отриманою здобиччю втекли з місця злочину.

Налякана жінка лише через декілька годин звернулась до поліції по допомогу. Та не дивлячись на те, що вкрай важливий час було втрачено, працівники кримінальної поліції упродовж декількох годин встановили особи грабіжників. Ними виявились двоє неповнолітніх приятелів – 14-річний учень одного з ліцеїв Кривоозерського району та 16-річний студент одного із місцевих вузів.

Як з’ясувалось, приятелі вирішили пограбуванням поліпшити свій матеріальний стан. Викраденим майном злодії розпорядились на власний розсуд: сумку викинули, гроші розділили між собою й витратили на свої потреби, а мобільним телефоном розпорядитись не встигли.

Після проведення всіх необхідних слідчих дій потерпілій буде повернуто викрадений у неї мобільний телефон.

Слідчим підрозділом Первомайського відділу поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області проводиться розслідування по кримінальному провадженню за ознаками ч.2 ст.186 КК України «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За узгодженням із прокуратурою обом зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, у суді вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

Читайте також: На Первомайщині внаслідок зіткнення легковика та тепловоза отримав травми водій автівки

Немає тегів:

1231 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4