Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Делегація ЄС у Первомайську (фото)

НОВИНИ, Суспільство 30.07.2019

Днями, делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідала місто Первомайськ з офіційним візитом.

Візит Представництва ЄС до Миколаївської області – це частина серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. 

В рамках візиту відбулись кілька заходів. Студенти, школярі та просто активна молодь взяли участь в інтерактивній грі на тему Європейського Союзу, повідомляє виконавчий комітет.

«Eurosession» – це гра, мета якої в розважальний спосіб підвищити рівень обізнаності молоді щодо Євросоюзу, країн-членів ЄС, їх визначних пам’яток, відомих діячів, творів культури, історичних подій, традицій, тощо. Ніхто з учасників гри не залишився без подарунка.

Для представників місцевої влади та неурядових організацій, підприємців, молоді, освітян та жителів міста, також, відбулася публічна презентація «Пріоритети ЄС в Україні, огляд програм і можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС».

Присутніх ознайомили із пріоритетами допомоги, яку Європейський Союз надає Україні. Також відбулась презентація довгострокових програм та проєктів у сфері бізнесу, освіти, культури, можливостей для молоді та ін., в яких українці можуть брати участь щонайменше до 2020 року.

Читайте також: МФК «Первомайськ» стартує в чемпіонаті України серед аматорських команд

  

942 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4