Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Бібліотечний флешмоб до Дня Незалежності «Я люблю Україну»

НОВИНИ, Освіта 27.08.2018

З нагоди святкування 27-ої річниці Дня Незалежності України та з метою національно-патріотичного виховання дітей ,22 серпня   Первомайська міська дитяча бібліотека-філія №2 провела Бібліотечний флешмоб «Я люблю Україну».

В святково прикрашену українською символикою читальну залу книгозбірні завітали на гостини вихованці середньої групи «Веселка»дошкільного закладу №1 «Ластівка». У яскравих вишиванках і з гарним настроєм діти разом з вихователем Анною Леонідівною Шевцовою брали активну участь у запропонованому працівниками бібліотеки святі.З вітальним словом до малечі та дорослих звернулася ведуча заходу- бібліотекар Тетяна Володимирівна Романчук.Вона побажала присутнім добробуту та процвітання кожній родині і нашій рідній Україні. З подальшої розповіді ведучої маленькі українці  більше дізналися про свою країну,про її чарівну мову,культуру,власні традиції та неповторні державні символи,мали змогу скласти колективний вірш про Україну зі щирих та теплих слів,пограти у рухливу гру «Хто найшвидший?» ,відгадати загадки і переглянути відеоролик «Ми,твоя надія,Україно!».А потім юні відвідувачі книгозбірні із зацікавленістю ознайомилися з літературою,представленою на книжковій виставці «Україна в нас єдина,бережи її,дитино!» Виставка була оформлена в національному українському стилі з елементами флористики.І,нарешті,родзинкою свята став дитячий танцювальний флешмоб,який викликав неповторний заряд позитивних емоцій у всіх присутніх. Цей веселий танок створив атмосферу єдності та щирості і подарував гостям  частинку тепла дитячої душі,а також продемонстрував любов маленьких вихованців до України.Наприкінці зустрічі дітлахи залюбки фотографувалися з дорослими,тримаючи у рученятах гілочки червоної калини та радісно посміхаючись.

Пригортає нас,обєднуючи, до свого великого серця Мати –Україна.Тож єднаймося,браття-українці,бо в нашій єдності-основа нації і держави.

Тетяна Романчук,завідуюча міською дитячою бібліотекою

Читайте також:  Краєзнавче віконце «Золота пектораль поезії  Дмитра Креміня»

 

 

 

 

 

 

 

 

Немає тегів:

1010 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4