Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Акцію продовжено!!! Публікуй оголошення на сайті – отримуй його розміщення у друкованій версії безкоштовно!

НОВИНИ, Події 05.02.2018

Анонсовану раніше акцію, що тривала протягом січня, продовжено з огляду на збільшення кількості оголошень. Тож протягом лютого читачі сайту газети «ТВ Всесвіт» мають можливість подати оголошення для розміщення на веб-сторінці, та отримають безкоштовно публікацію у друкованій версії газети.

Більше про можливості сайту та механізм подачі оголошень розповідає його розробник  Денис Чемерис:

«Сайт газети vsesvit-news.info працює на системі управління WordPress. У процесі створення ми використали преміум-тему, куди внесли безліч змін і продовжуємо її вдосконалювати, звісно, виключно в кращу сторону.

Ключова можливість сайту – це подача оголошень. Зараз ця послуга безкоштовна, за винятком платного розміщення в спеціальному слайдері за суто символічну ціну. Ваше оголошення на сайті буде доступне усім користувачам інтернету протягом 30 календарних днів. Це стосується й слайдеру. Оголошення буде більш эфективним, якщо ви не полінуєтесь і завантажите фотографію. Це може бути логотип вашої компанії – якщо ви працедавець, або об’єкт продажу. Ви можете завантажити до трьох фото, розміром до 7 Мб кожна.

У процесі подачі слідкуйте за правильністю вводу номеру телефона (мобільного або стаціонарного), бо він відобразиться в оголошенні й потенційний клієнт зможе з вами зв’язатися. Також це робиться і через форму зворотного зв’язку – ви її побачите одразу, якщо клікнете на текст.

Не зайвим буде і заповнення поля «Цiна» – потенційний клієнт одразу бачить, на що йому розраховувати.

Оголошення стане доступним не одразу: попередня перевірка – це необхідні заходи. В середньому ця процедура займає кілька годин. Також система вас повідомить про те, що строк подачі оголошення підходить до завершення, і за необхідності ви зможете його легко подовжити.

Окрім подачі оголошень можливості сайту дозволяють вести особистий блог, в якому ви абсолютно анонімно можете писати про все, що вас хвилює. Ми хочемо знати, що ви думаєте! Але варто врахувати, що блог проходить етап модерації.

Ну і, звичайно ж, який сайт без новинного наповнення? На веб-сторінці газети «ТВ Всесвіт» ви можете з легкістю дізнатися про те, чим живе місто, та що відбувалось на сесії міськради і так далі, і тому подібне».

До усього цього слід додати, що ми прагнемо тримати вас у курсі всіх місцевих подій, стрічка новин наповнюється щодня. Аналітичні публікації, цікаві точки зору, експертні думки, новини усіх сфер життя міста, а також, безперечно – оголошення і реклама – це все можна і треба шукати на новому сайті газети «ТВ Всесвіт». Лише введіть у пошуковий рядок браузера vsesvit-news.info – і вперед!

  

1376 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4