Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

2017-й для хортингістів Первомайського району закінчився вдалим виступом на Міжнародному турнірі у Трускавці

ПУБЛІКАЦІЇ, Спорт 05.01.2018

З 15 до 17 грудня у Трускавці відбувся Міжнародний турнір з хортингу у розділах “сутичка”, “форма”, “двобій” та “показовий виступ”. За перемогу змагалися 250 спортсменів з різних міст та районів України, а також хортингісти зі Словакії, Польщі, Білорусі, Молдови та Румунії.

До складу команди Миколаївської обласної федерації увійшли спортсмени Первомайської районної федерації хортингу Роман Кутецький, Валерія Боровик, Рустам Почтаренко, Руслан Почтаренко, Дмитро Чиж та Костянтин Довгополий. Ці спортсмени пройшли попередній відбірковий тур у Кропивницькому та довели, що зможуть гідно себе представити на міжнародному турнірі.

У перший турнірний день, 15 грудня, усі шість спортсменів Первомайського району виступали в категорії «сутичка». Роман Кутецький показав гарні та насичені двобої, виступивши в двох вагових категоріях. Відповідно, здобув два «срібла», провівши в сумі сім поєдинків.

Костянтин Довгополий також провів яскраві та сильні поєдинки, ставши чемпіоном у своїй ваговій категорії.

Сповненим емоціями та напругою видався і другий день змагань. Тепер вже спортсмени виступали в категорії «двобій», де також показали свою майстерність.

Отже, маємо такі результати.

Валерія Боровик дісталася фіналу, де боролася із спортсменкою з Херсону, і поступилася лише за кількістю балів. Відтак здобула друге місце.

Рустам Почтаренко також показав три видовищні поєдинки, але конкуренція була дуже велика, усі без винятку спортсмени були непоступливими, а тому ми завоювали лише «бронзу».

Костянтин Довгополий був представлений і в розряді «двобій», де показав чудову підготовку і завоював перше місце.

Зі слів тренера Руслана Голісевича, турнір пройшов на дуже високому, серйозному рівні, поєдинки були жорстокими, яскравими, ніхто зі спортсменів просто так не здавався!

Додому спортсмени Первомайського району повернулися з такими нагородами: три «золота» – у Валерії Боровик та Костянтина Довгополого, три «срібла» у Романа Кутецького та Боровик Валерії, «бронза» – у Рустама Почтаренка.

Записала Лєра Нікітська

Р. S. Федерація хортингу Первомайського району висловлює щиру подяку директору ВАТ “Бузькі пороги” Олексію Цуріці, сільському голові С.М.Почтаренко, сільському голові О.Ю.Соколову – за підтримку, розуміння та співпрацю.

Читайте також: Первомайські каратисти підсумували 2017‑й першістю міста

  

1356 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4